Speciaal oplossingen

Out of the box oplossingen

Logistieke oplossingen binnen bedrijven gaan soms verder dan alleen producten.

WEWO heeft de mogelijkheid om een totaaloplossing te realiseren die aansluit op de vraag van de klant. Hierbij is out of the box denken een belangrijk kenmerk van WEWO.

Door jarenlange ervaring in logistieke processen kan WEWO bij projecten assisteren vanaf de initiële fase. Door eigen ontwerpafdeling kunnen we ideeën uitwerken in totaal oplossingen. Marktgebieden waar wij vooral in gespecialiseerd zijn industrie en automotive.De kracht van WEWO ligt in het ‘out of the box’ aanleveren van oplossingen. Zo is voor Volvo Cars een concept bedacht om alle hefttrucks uit de assemblage lijn te halen. De aanvoer van materialen zal met behulp van een trein gebeuren, waarna de materialen met behulp van speciale schaartafels en kanteldolly’s op ergonomische wijze aan de productielijn gepresenteerd worden.


Ook is voor de klant Bringme een kantelsysteem ontwikkeld, waarmee prefab kastmodules met 1 handeling geplaatst kunnen worden. Zo kunnen de installatiekosten van 1 dag geminimaliseerd worden naar minder dan 1 uur. Door steeds het uiterste van constructies te vragen, realiseert WEWO de mooiste oplossingen.

Elektrowagens met schaartafel

WEWO Europe BV heeft voor een productie-/assemblage bedrijf in België elektrowagens ontwikkeld en geproduceerd t.b.v. de productielijn.

Lees meer

Marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden

Klant:
Bosch Transmission Technology is marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden voor de continu variabele transmissie (CVT). Sinds de start in 1972 is continu geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van de duwband. 

Lees meer

Elektrowagens met geïntegreerde schaartafel

WEWO Europe heeft voor het Belgische engineeringsbureau Mides elektrowagens ontwikkeld. Deze elektrowagens zijn voorzien van een geïntegreerde schaartafel

Lees meer

Elektrotrekker voor het verplaatsen van gekoppelde containers

Ergonomische elektrotrekkers voor het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Lees meer

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Een AGV, geoptimaliseerd voor het verplaatsen van producten

Een AGV die door zijn compacte design uitermate geschikt is voor het verplaatsen van stellingen en producten in diverse omgevingen.

AGV voor het vervoeren van pallets met kratten

To transport stacks of pallets from one department to another an AGV solution must meet the stringent requirements of a meat processing company. In order to meet these requirements in the field of anti-bacterial the housing of the AGV is constructed of stainless steel. The automated process detects pallets using sensors and sends a vehicle to this location to pick it up. In addition to assigning AGVs to missions, the fleet control software opens and closes doors for the AGVs to pass where needed.

Speciaal oplossingen

Neem contact op voor persoonlijk & passend advies!

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring