SERVICE & ONDERHOUD

Uw machine moet perfect functioneren in en goede staat verkeren

Service en onderhoud zijn de essentiĆ«le elementen voor de levensduur van uw machines.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Daarom draagt WEWO zorg voor een snelle, efficiƫnte en betrouwbare service, waardoor stilstand en kosten tot een minimum worden beperkt.

Alle onderdelen, mechanisch of elektrisch,  moet perfect functioneren en in goede staat zijn, om een feilloze werking en de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Kostbare reparaties kunnen via regelmatig en preventief onderhoud drastisch worden verlaagd. De voordelen spreken voor zich: uw transportmiddel is altijd inzetbaar! Daarnaast worden de reparaties van te voren optimaal worden afgestemd met uw planning en werkzaamheden. De preventieve en eventuele correctieve werkzaamheden worden bij u ter plaatse uitgevoerd door uitstekend geschoolde servicemonteurs

Wanneer u helemaal zorgeloos wilt zijn kunt u een onderhoudscontract afsluiten. U profiteert dan niet alleen van de vastgestelde voorwaarden, maar ook neemt WEWO voor u de gehele onderhoudsplanning uit handen. Een zeker gevoel!

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Een AGV, geoptimaliseerd voor het verplaatsen van producten

Een AGV die door zijn compacte design uitermate geschikt is voor het verplaatsen van stellingen en producten in diverse omgevingen.

AGV voor het verplaatsen van assemblage onderdelen

WEWO Europe heeft voor ASCO Industries in België een compacte AGV ontwikkeld die pendelt tussen verschillende productielocaties. De AGV is voorzien van een hefmechanisme om de onderdelen uit de machine te kunnen liften. Vervolgens worden deze weer gecentreerd op de AGV

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring