Projectaanpak

Innovatieve, logistieke oplossingen

Door de jarenlange ervaring op het gebied van intern transport is WEWO uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor vele bedrijven.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

WEWO Europe ontwikkeld  en produceert innovatieve, logistieke oplossingen. Door het toepassen van deze vooruitstrevende producten verlopen de logistieke  en/of productieprocessen van onze klanten efficiënter en neemt het werkplezier van hun werknemers toe.

WEWO Europe ziet in uw vraag een nieuwe uitdaging. Wij kunnen u ondersteunen tot op het niveau dat gewenst is. Soms beperkt onze taak zich tot het optimaliseren van bestaande processen, maar regelmatig realiseren we totaaloplossingen, uitgewerkt tot op het gewenste niveau. Wij geloven hiervoor in slimme samenwerking met zowel onze klanten als toeleveranciers. We werken samen als één team aan één en hetzelfde doel. Met meer efficiency en werkplezier als resultaat.

Om een project vlekkeloos te laten verlopen hanteren we de volgende projectaanpak:

1. Vrijblijvend adviesgesprek
Als eerste vindt er een vrijblijvend adviesgesprek plaats bij u op locatie. Hierdoor krijgt onze adviseur een goede indruk over uw bedrijf en heeft alle bedrijfsprocessen inzichtelijk. In dit gesprek worden al uw eisen en wensen doorgesproken.

2. Initatiefase
Hierbij ontstaat het idee om te investeren in de expertise van WEWO Europe en wordt er bij de klant een business case opzet samen met onze projectleider

3. Definitiefase
In de definitiefase wordt het doel bepaald. Hier kijken we naar de wensen en eisen van de klant en worden functionele keuzes vastgelegd. 

4. Ontwerpfase
In de ontwerpfase wordt het projectplan uiteengezet en vertalen we het programma van eisen samen met het functioneel ontwerp naar het uiteindelijke technisch ontwerp (3-D model)

5. Voorbereidingsfase
In de voorbereidingsfase worden alle taken, bevoegdheden & verantwoordelijkheden vastgelegd (logboek) in het Plan van Uitvoering. Dit plan is dé leidraad om van het idee, via de ontwerpfase tot het beoogde projectresultaat te komen. In deze fase leggen we ook de parameters van de infrastructuur vast.

6. Realisatiefase
In de realisatiefase produceren wij de uiteindelijke oplossing en worden er diverse testen uitgevoerd om tot een succesvol eindresultaat te komen. Het project wordt in deze fase gerealiseerd Deze fase kan bestaan uit meerdere deelprojecten en deelopleveringen die tezamen het uiteindelijke projectresultaat vormen.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden

Klant:
Bosch Transmission Technology is marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden voor de continu variabele transmissie (CVT). Sinds de start in 1972 is continu geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van de duwband. 

AGV voor het vervoeren van pallets met kratten

To transport stacks of pallets from one department to another an AGV solution must meet the stringent requirements of a meat processing company. In order to meet these requirements in the field of anti-bacterial the housing of the AGV is constructed of stainless steel. The automated process detects pallets using sensors and sends a vehicle to this location to pick it up. In addition to assigning AGVs to missions, the fleet control software opens and closes doors for the AGVs to pass where needed.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring