Wewo europe

Een groeiende onderneming met gepassioneerde vakmensen

WEWO biedt oplossingen op maat die logistieke stromingen binnen organisaties en instellingen zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Op het gebied van interne logistiek geldt WEWO als dé specialist bij uitstek. Door goed te luisteren naar onze klanten en door constant te leren, ontwikkelen we ons tot experts op het gebied van intern transport. WEWO ontwikkeld klantspecifieke oplossingen die logistieke stromingen binnen organisaties en bedrijven zo efficiënt mogelijk laten verlopen. WEWO ontwikkeld en produceert alle oplossingen in eigen beheer, hierdoor kunnen wij de flexibiliteit bieden die zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. Onze expertise is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en de nieuwste inzichten.  WEWO levert oplossingen voor meer efficiency, meer werkplezier, meer tijdsbesparing... dus pure winst!

De groeiende onderneming is gevestigd te Holten. De locatie, direct gelegen aan de A1, is een ideale uitvalbasis voor alle activiteiten.

Ontwikkeling en productie
Door haar jaren lange ervaring beschikt WEWO over veel kennis op het gebied van ergonomie en design. Naast het adviseren, engineeren en produceren van intern transport en logistieke oplossingen is WEWO enorm gedreven in het advies omtrent routing en werkwijze. Dit realiseert WEWO middels een vast projectplan. Aan de hand van dit projectplan worden zowel 2D als 3D weergaves gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er een realistisch beeld van de uiteindelijke oplossing.

Ook wat betreft design kan WEWO bouwen op jaren lange expertise. Door ontwerp en productie in eigen beheer te houden is WEWO in staat om de oplossingen volgens klant specifieke eisen te leveren. Indien nodig beschikt WEWO over de mogelijkheid om externe expertise in te huren om de perfecte oplossing te leveren voor uitzonderlijke situaties. Dit alles zorgt er voor dat de uitstraling van de producten van WEWO niet te overtreffen zijn. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Elektrowagens met geïntegreerde schaartafel

WEWO Europe heeft voor het Belgische engineeringsbureau Mides elektrowagens ontwikkeld. Deze elektrowagens zijn voorzien van een geïntegreerde schaartafel

Marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden

Klant:
Bosch Transmission Technology is marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden voor de continu variabele transmissie (CVT). Sinds de start in 1972 is continu geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van de duwband. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring