Missie / Visie

Design, Duurzaamheid en Ergonomie

Een belangrijke speler op het gebied van logistieke maatwerkoplossingen.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Missie
WEWO staat voor Design, Duurzaamheid en Ergonomie. Vanuit deze drie pijlers worden al onze producten ontwikkeld en geproduceerd. Wewo is in 2006 gestart met het ontwikkelen en produceren van postkamermeubilair en interne transporthulpmiddelen. Sindsdien is WEWO dé specialist op het gebied van het meubilair in de postkamer. Samen met onze partners kunnen wij de totale zorg voor de postkamer op ons nemen.  Sinds de opkomst van Het Nieuwe Werken is WEWO ook actief in het leveren van lockers en maatwerkmeubilair. Al deze producten leveren we met volgens de hoge waarden en normen die de producten van WEWO kenmerken.

Visie
De visie van WEWO op de toekomst is simpel. WEWO wil een belangrijke speler blijven op het gebied van logistieke maatwerkoplossingen. Dit willen we bereiken door vast te houden aan onze drie pijlers, Duurzaamheid, Design en Ergonomie. Tevens wil WEWO Europe B.V. in een wereld die voortdurend veranderd een toonaangevende leverancier zijn. Onze kernwaarden hierin zijn:

       Betrokkenheid
Wij zijn betrokken op onze opdrachtgevers. Deze betrokkenheid komt voort uit de oprechte belangstelling voor de opdrachtgever en zijn vak. Dat is wat ons bindt en wat ons onderscheidt. Wij zijn betrokken bij onze eigen medewerkers. Het is belangrijk dat zij zich bij ons thuis voelen en dat ze zich naar eigen w ens verder kunnen ontwikkelen.

       Innovatie
Elke innovatie begint met een idee. De beste ideeën komen vaak uit de praktijk, vandaar dat wij continu in contact staan met onze klanten om in samenwerking met hen onze producten te verbeteren en te vernieuwen. Bovendien zijn we technisch vooruitstrevend: de techniek achter onze oplossingen is onderscheidend.

       Passie
Passie staat centraal in alles wat we doen. Onze enthousiaste en getalenteerde medewerkers koesteren een passie voor hun werk, voor onze klanten en voor hun vak. Zij streven ernaar verwachtingen te overtreffen, zowel van onze klanten als van zichzelf.

       Flexibiliteit
Wij staan dicht bij de opdrachtgever, waardoor we snel en flexibel kunnen inspelen op wensen, vragen en nieuwe ontwikkelingen. Korte communicatielijnen, directe contacten en een hoge mate van verantwoordelijkheid bij onze medewerkers typeren onze werkwijze.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

WEWO AGV's in  Smart Factory AUDI

WEWO Europe BV developed an AGV solution in support of the Audi Smart Factory Project. Audi is making its production fit for the future and strives
for greater flexibility and effciency. The inflexible nature of conventional conveyor belts called for a new and modular transport system. WEWO Europe BV is proud that it has contributed to this development by delivering AGV’s in accordance with the requirements of this project.

AGV voor het verplaatsen van Bins

WEWO Europe heeft voor Vitablend in Wolvega een AGV ontwikkeld die volledig in RVS is uitgevoerd. De AGV wordt gebruikt om bins met daarin supplementen te verplaatsen. De AGV verplaatst zich hiervoor in een cleanroom. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring