Elektrotransport

Ideale oplossingen voor het horizontaal en verticaal verplaatsen van producten en materialen.

Met een elektrische transportwagen is het mogelijk om producten gemakkelijk en snel te vervoeren, waardoor zwaar tillen of duwen niet meer nodig is.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Elektrotransport wordt veel gebruikt in de productie-industrie, zorgomgevingen of magazijnen. De elektrische transportwagens helpen bijvoorbeeld bij het optimaliseren van het productieproces en het versnellen van de dagelijkse werkzaamheden. Een elektrowagen kan namelijk tot vijfhonderd kilo tillen en verplaatsen en is zeer eenvoudig te bedienen. Naast de standaard elektrische transportwagens zijn er ook karren met een schaartafel. Dit maakt het mogelijk om materialen gemakkelijk te heffen.

Elektrische transportwagens
Elektrische transportwagens zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn bedoeld voor het gemakkelijk verplaatsen van producten en materialen. Met een elektrische transportwagens is het mogelijk om producten gemakkelijk en snel te vervoeren, waardoor zwaar tillen of duwen niet meer nodig is.

De transportwagens bereiken doorgaans een snelheid van 5 km/h en worden uitgevoerd met een voor- of middelwielaandrijving. De snelheid van deze apparaten is traploos verstelbaar door middel van een potentiometer en de 52 AMP/h onderhoudsvrije dry-gel accu’s zorgen voor het vermogen. De disselkop, waarmee elektromotoren worden aangestuurd, kan in hoogte worden versteld met behulp van de gasveer.

Bedrijven hebben vaak een eigen, unieke transportwagen nodig die perfect aansluit bij het doeleinde. WEWO biedt daarom zeer klant specifieke oplossingen aan om het transport soepel te laten verlopen. We ontwerpen transportwagen die volledig aansluiten op uw bedrijf en wensen.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

AGV voor het verplaatsen van assemblage onderdelen

WEWO Europe heeft voor ASCO Industries in België een compacte AGV ontwikkeld die pendelt tussen verschillende productielocaties. De AGV is voorzien van een hefmechanisme om de onderdelen uit de machine te kunnen liften. Vervolgens worden deze weer gecentreerd op de AGV

WEWO AGV's in  Smart Factory AUDI

WEWO Europe BV developed an AGV solution in support of the Audi Smart Factory Project. Audi is making its production fit for the future and strives
for greater flexibility and effciency. The inflexible nature of conventional conveyor belts called for a new and modular transport system. WEWO Europe BV is proud that it has contributed to this development by delivering AGV’s in accordance with the requirements of this project.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring