WEWO Material Handling

Experts in interne logistiek

Door de jarenlange ervaring op het gebied van intern transport is WEWO uitgegroeid tot een gerenomeerde partner voor vele bedrijven. Van handduwwagen of elektrowagen tot complete Automatic Guided Vehicle systemen.

Professioneel goederen verplaatsen. Handmatig, elektronisch of compleet zelfsturend en onbemand

Zelfstandige voertuigen doormiddel van diverse aansturings mogelijkheden

De engineers van WEWO Europe b.v. hebben, naar aanleiding van vragen van onze klanten, een eigen systeem voor AGV voertuigen ontwikkeld. AGV staat voor Automatic Guided Vehicle.  AGV voertuigen zijn zelfstandige, onbemande voertuigen die bijvoorbeeld materialen door een fabriek of magazijn kunnen vervoeren. Doordat de wagen uitgerust is met een safety scanner met meerdere veiligheidsvelden kan deze zich veilig in een bemande omgeving verplaatsen.

WEWO Automatic Guided Vehicle

Voor het optimaliseren van productieprocessen

Elektrowagens zijn er in verschillende soorten en maten, maar hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn bedoeld voor het verplaatsen van producten en materialen. Met een elektrowagen is het mogelijk om producten gemakkelijk en snel te vervoeren, waardoor het zware tillen of duwen tot het verleden behoren. 

WEWO Elektro transport

Out of the box denken is een belangrijk kenmerk van Wewo

Logistieke oplossingen binnen bedrijven gaan soms verder dan alleen producten. Wewo heeft mogelijkheid om een totaaloplossing te realiseren die aansluit op de vraag van de klant. Hierbij is out of the box denken een belangrijk kenmerk van Wewo.

WEWO Speciaal oplossingen

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

AGV voor het verplaatsen van assemblage onderdelen

WEWO Europe heeft voor ASCO Industries in België een compacte AGV ontwikkeld die pendelt tussen verschillende productielocaties. De AGV is voorzien van een hefmechanisme om de onderdelen uit de machine te kunnen liften. Vervolgens worden deze weer gecentreerd op de AGV

AGV's voor het verplaatsen van assemblage rekken

VDL Weweler ontwikkelt, produceert en verkoopt luchtvering, asliften, paraboolveren, en speciale assen voor producenten van trucks en bussen.

WEWO Europe heeft 3 AGV’s geleverd voor het volledig geautomatiseerd productieproces van de draagarmen

Het ERP systeem geeft de opdrachten aan Fleetcontrol die daarna efficiënt de opdrachten stuurt naar de AGV’s

Wij nemen graag contact met u op!

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Ergonomisch werken?

Neem direct contact op met een van onze medewerkers!

Contact

WEWO material handling

De mogelijkheden voor internt transport zijn enorm, laat u adviseren!

Van handduwwagens, elektrowagen tot complete AGV-systemen

In de industrie wordt veel gebruik gemaakt van intern transport, om bijvoorbeeld het productieproces te optimaliseren. Maar ook in de catering of in magazijnen komen elektrowagens erg goed van pas. Een elektrowagen kan namelijk vijfhonderd kilo tillen en is ook nog eens eenvoudig te bedienen. Er bestaan ook elektrowagens met een schaartafel, die tot vijfhonderd kilo aan materialen kunnen heffen. Deze zijn vooral handig indien er behoefte is aan een aflegplateau die in hoogte verstelbaar is.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring