Elektrotransport

Ideale oplossingen voor het horizontaal en verticaal verplaatsen van producten en materialen.

Met een elektrische transportwagen is het mogelijk om producten gemakkelijk en snel te vervoeren, waardoor zwaar tillen of duwen niet meer nodig is.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Elektrotransport wordt veel gebruikt in de productie-industrie, zorgomgevingen of magazijnen. De elektrische transportwagens helpen bijvoorbeeld bij het optimaliseren van het productieproces en het versnellen van de dagelijkse werkzaamheden. Een elektrowagen kan namelijk tot vijfhonderd kilo tillen en verplaatsen en is zeer eenvoudig te bedienen. Naast de standaard elektrische transportwagens zijn er ook karren met een schaartafel. Dit maakt het mogelijk om materialen gemakkelijk te heffen.

Elektrische transportwagens
Elektrische transportwagens zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn bedoeld voor het gemakkelijk verplaatsen van producten en materialen. Met een elektrische transportwagens is het mogelijk om producten gemakkelijk en snel te vervoeren, waardoor zwaar tillen of duwen niet meer nodig is.

De transportwagens bereiken doorgaans een snelheid van 5 km/h en worden uitgevoerd met een voor- of middelwielaandrijving. De snelheid van deze apparaten is traploos verstelbaar door middel van een potentiometer en de 52 AMP/h onderhoudsvrije dry-gel accu’s zorgen voor het vermogen. De disselkop, waarmee elektromotoren worden aangestuurd, kan in hoogte worden versteld met behulp van de gasveer.

Bedrijven hebben vaak een eigen, unieke transportwagen nodig die perfect aansluit bij het doeleinde. WEWO biedt daarom zeer klant specifieke oplossingen aan om het transport soepel te laten verlopen. We ontwerpen transportwagen die volledig aansluiten op uw bedrijf en wensen.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen

Klant:
De klant is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen. In de Benelux bevindt de belangrijkste vestiging zich te Wilrijk, waar zich het internationale hoofdkantoor van de compressorendivisie bevindt en bovendien een grote productie-eenheid is.

AGV verplaatst granieten aanrechtbladen

Arte is van binnenuit bevlogen en geïnspireerd om de beste te zijn op het gebied van werkbladen. Alle materialen worden in de eigen maatwerkfabriek verwerkt. Van graniet, composiet, glas, keramiek tot Dekton. Altijd van de beste kwaliteit én met oog voor het milieu, mens en maatschappij.

WEWO Europe heeft een AGV geïmplementeerd die het transport verzorgd tussen de volledige robot gestuurde magazijnen.

De AGV communiceert met de robots  voor de juiste interactie en verwerkt de opdrachten van het ERP systeem

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring