Elektrotransport

Bedoeld voor het horizontaal en verticaal verplaatsen van producten en materialen

 Met een elektrowagen is het mogelijk om producten gemakkelijk en snel te vervoeren, waardoor het zware tillen of duwen tot het verleden behoren

In de industrie wordt veel gebruik gemaakt van elektro transport, om bijvoorbeeld het productieproces te optimaliseren. Maar ook in de catering of in magazijnen komen elektrowagens erg goed van pas. Een elektrowagen kan namelijk vijfhonderd kilo tillen en is ook nog eens eenvoudig te bedienen. Er bestaan ook elektrowagens met een schaartafel, die tot vijfhonderd kilo aan materialen kunnen heffen. Deze zijn vooral handig indien er behoefte is aan een aflegplateau die in hoogte verstelbaar is.

Elektrowagens
Elektrowagens zijn er in verschillende soorten en maten, maar hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn bedoeld voor het verplaatsen van producten en materialen. Met een elektrowagen is het mogelijk om producten gemakkelijk en snel te vervoeren, waardoor het zware tillen of duwen tot het verleden behoren. 

Elektrowagens bereiken doorgaans een snelheid van 5 km/h en worden uitgevoerd met een voor- of middelwielaandrijving. De snelheid van deze apparaten is te bedienen door middel van een potentiometer en de 52 Amp/h onderhoudsvrije dry-gel accu’s zorgen voor het vermogen. De disselkop, waarmee elektromotoren worden aangestuurd, kan in hoogte worden versteld met behulp van de gasveer.

Bedrijven hebben vaak een eigen, unieke elektromotor nodig die perfect aansluit bij hun wensen. Een specifieke oplossing is dan noodzakelijk om het transport soepel te laten verlopen. WEWO ontwikkelt daarom ook elektromotoren die aansluiten op de vraag van de klant.


Elektrowagens met schaartafel

WEWO Europe BV heeft voor een productie-/assemblage bedrijf in België elektrowagens ontwikkeld en geproduceerd t.b.v. de productielijn.

Lees meer

Marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden

Klant:
Bosch Transmission Technology is marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden voor de continu variabele transmissie (CVT). Sinds de start in 1972 is continu geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van de duwband. 

Lees meer

Elektrotrekker voor het verplaatsen van gekoppelde containers

Ergonomische elektrotrekkers voor het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Lees meer

Elektro transportwagens

WEWO Europe heeft voor het MMC verschillende transportwagens voor veel voorkomende werkzaamheden ontwikkeld.

Lees meer

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen

Klant:
De klant is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen. In de Benelux bevindt de belangrijkste vestiging zich te Wilrijk, waar zich het internationale hoofdkantoor van de compressorendivisie bevindt en bovendien een grote productie-eenheid is.

Een fabriek van Volvo Cars Corporation

Klant:
Volvo Cars Gent is een fabriek van Volvo Cars Corporation in de Gentse haven. De fabriek is opgedeeld in een lasfabriek, een spuitfabriek en de eindassemblage. De fabriek werd opgericht in 1965 ter ondersteuning van de expansie van Volvo in wat toen nog de 'Europese Economische Unie' heette. 

Elektro transport

Neem contact op voor persoonlijk & passend advies!

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring