Branches

Het totale AGV systeem uit eigen huis

De voertuigen die we ontwikkelen zijn specifiek afgestemd op uw eisenpakket. Dit omvat de juiste navigatie- en veiligheidssystemen, energiebeheer, en de overdracht van gegevens.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Wij leveren het complete AGV-systeem. (AGV) De ontwikkeling van het voertuig, navigatie-apparatuur, datatransmissie, energiemanagement, begeleiding en besturingssoftware.

De voertuigen die we ontwikkelen zijn specifiek afgestemd op uw eisenpakket. Dit omvat de juiste navigatie- en veiligheidssystemen, energiebeheer, en de overdracht van gegevens.

?

Wij zorgen ervoor dat de voertuigen probleemloos kunnen functioneren in uw bedrijfspand met de daarbij behorende infrastructuur.

De voertuigen communiceren zelfstandig met liften, automatische deuren of transportbanden. De besturingssoftware kan gekoppeld worden met uw IT-en of ERP-systeem.

Onze ervaren engineers zijn vertrouwd met complexe systemen. Zij kennen de laatste technologische ontwikkelingen en de specifieke eisen in vele industrieën. Zij zullen u laten zien hoe u uw proces verder geoptimaliseerd kan worden. De materialen en of producten worden just in time verplaatst en of aangeboden aan een volgend proces.

Wij begeleiden uw project van planning tot implementatie en daarbuiten. Onze uitgebreide Service - en onderhoudsconcept zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de AGV’s.

 Automotive
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) voor de auto-industrie en haar toeleveranciers. Voor het transport van motoren, gereedschappen, voertuigen en carossoriedelen.

 Productie
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) transporteren van  grondstoffen en afgewerkte stukken in de metaal- en kunststofindustrie. Integratie van transportsystemen en hoogbouwmagazijn, ERP-systemen en warehouse management.

 Healthcare
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) voor maaltijden, wasserij, medicijnen, medische apparatuur, steriele goederen en afval van de klinieken en ziekenhuizen.

 Packaging
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) voor verpakkingsindustrie en drukkerijen voor het verplaatsen van papier en drukwerk.


 Food
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV)  voedings- en drankenindustrie t.b.v. grondstoffen en afgewerkte producten. Op aanvraag in roestvrij staal en waterbestendig, met barcode en RFID-scanners, doseren en of weegfunctie


 Paper & Printing
Automatisch geleide voertuigen (AGV's) voor papier- en grafische rollen in de papierindustrie en bij het afdrukken. Speciale uitrusting voor kwetsbare oppervlakken en in het bijzonder een nauwkeurige navigatie.


 Pharma
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) voor de farmaceutische industrie, biotechnologie en life sciences. Voor clean rooms, gecontroleerde materiaalstroom en validatie. GMP en FDA-eisen.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Een AGV, geoptimaliseerd voor het verplaatsen van producten

Een AGV die door zijn compacte design uitermate geschikt is voor het verplaatsen van stellingen en producten in diverse omgevingen.

Wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen

Klant:
De klant is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen. In de Benelux bevindt de belangrijkste vestiging zich te Wilrijk, waar zich het internationale hoofdkantoor van de compressorendivisie bevindt en bovendien een grote productie-eenheid is.

Branches

Neem contact op voor persoonlijk & passend advies!

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief