Branches

Het totale AGV systeem uit eigen huis

De voertuigen die we ontwikkelen zijn specifiek afgestemd op uw eisenpakket. Dit omvat de juiste navigatie- en veiligheidssystemen, energiebeheer, en de overdracht van gegevens.

Wij leveren het complete AGV-systeem. (AGV) De ontwikkeling van het voertuig, navigatie-apparatuur, datatransmissie, energiemanagement, begeleiding en besturingssoftware.

De voertuigen die we ontwikkelen zijn specifiek afgestemd op uw eisenpakket. Dit omvat de juiste navigatie- en veiligheidssystemen, energiebeheer, en de overdracht van gegevens.

?

Wij zorgen ervoor dat de voertuigen probleemloos kunnen functioneren in uw bedrijfspand met de daarbij behorende infrastructuur.

De voertuigen communiceren zelfstandig met liften, automatische deuren of transportbanden. De besturingssoftware kan gekoppeld worden met uw IT-en of ERP-systeem.

Onze ervaren engineers zijn vertrouwd met complexe systemen. Zij kennen de laatste technologische ontwikkelingen en de specifieke eisen in vele industrieën. Zij zullen u laten zien hoe u uw proces verder geoptimaliseerd kan worden. De materialen en of producten worden just in time verplaatst en of aangeboden aan een volgend proces.

Wij begeleiden uw project van planning tot implementatie en daarbuiten. Onze uitgebreide Service - en onderhoudsconcept zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de AGV’s.

 Automotive
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) voor de auto-industrie en haar toeleveranciers. Voor het transport van motoren, gereedschappen, voertuigen en carossoriedelen.


 Productie

Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) transporteren van  grondstoffen en afgewerkte stukken in de metaal- en kunststofindustrie. Integratie van transportsystemen en hoogbouwmagazijn, ERP-systemen en warehouse management.


 Healthcare

Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) voor maaltijden, wasserij, medicijnen, medische apparatuur, steriele goederen en afval van de klinieken en ziekenhuizen.


 Packaging

Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) voor verpakkingsindustrie en drukkerijen voor het verplaatsen van papier en drukwerk.


 Food
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV)  voedings- en drankenindustrie t.b.v. grondstoffen en afgewerkte producten. Op aanvraag in roestvrij staal en waterbestendig, met barcode en RFID-scanners, doseren en of weegfunctie.


 Paper & Printing
Automatisch geleide voertuigen (AGV's) voor papier- en grafische rollen in de papierindustrie en bij het afdrukken. Speciale uitrusting voor kwetsbare oppervlakken en in het bijzonder een nauwkeurige navigatie.


 Pharma
Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) voor de farmaceutische industrie, biotechnologie en life sciences. Voor clean rooms, gecontroleerde materiaalstroom en validatie. GMP en FDA-eisen.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

WEWO AGV's in  Smart Factory AUDI

WEWO Europe BV developed an AGV solution in support of the Audi Smart Factory Project. Audi is making its production fit for the future and strives
for greater flexibility and effciency. The inflexible nature of conventional conveyor belts called for a new and modular transport system. WEWO Europe BV is proud that it has contributed to this development by delivering AGV’s in accordance with the requirements of this project.

Een fabriek van Volvo Cars Corporation

Klant:
Volvo Cars Gent is een fabriek van Volvo Cars Corporation in de Gentse haven. De fabriek is opgedeeld in een lasfabriek, een spuitfabriek en de eindassemblage. De fabriek werd opgericht in 1965 ter ondersteuning van de expansie van Volvo in wat toen nog de 'Europese Economische Unie' heette. 

Branches

Neem contact op voor persoonlijk & passend advies!

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring