BATTERIJ MANAGEMENT

Uw AGV's ten alle tijde voorzien van voldoende power

De voertuigen die we ontwikkelen zijn specifiek afgestemd op uw eisenpakket. Dit omvat de juiste navigatie- en veiligheidssystemen, energiebeheer, en de overdracht van gegevens.

Manual Battery Charging

Manuele battery charging is een economische en simpele manier om de AGV’s op te laden. Voor enkele of twee shift activiteiten is dit een economische en doeltreffende oplossing. Bij deze manier van laden kan gekozen worden voor zowel een geïntegreerde als externe oplader. Door aan het einde van een shift de AGV te koppelen aan de lader of rechtstreeks aan het net kan deze buiten de shifts geladen worden.


Opportunity charging

Opportunity Charging is een laadoptie die zowel automatisch als manueel toepasbaar is. Afhankelijk van Amperage en laadtijd kunnen accu’s volledig worden herladen of worden voorzien een deellading om de tijd tot het volgende laadmoment te overbruggen. Dit kan met een snelheid tot wel 100 Ah. Het grote voordeel van Opportunity Charging is dat de AGV met een beperkte accucapaciteit 24/7 kan worden ingezet door tussentijds een korte tijd te laden. Door Automatic Charging toe te passen zal de AGV zich automatisch herladen. Wanneer AGV zich positioneert bij een laadstation start het laadproces.


Automatic charging

Automatic charging staat voor het herladen van de AGV zonder manuele handeling.

Doordat de AGV zich automatisch positioneert bij een laadstation kan de AGV herladen worden.

De Fleetmanager controleert het accuniveau van de aanwezige AGV’s. Wanneer een AGV zijn minimale accuniveau bereikt heeft zal de AGV zijn opdracht afronden en zich automatisch positioneren bij een beschikbaar laadstation. Eenmaal gepositioneerd maakt de geïntegreerde stroomafnemer fysiek contact met het laadstation en start het laadproces. Afhankelijk het gewenste (programmeerbare) accuniveau zal de AGV zich automatisch ontkoppelen en zich beschikbaar stellen voor een volgende opdracht. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

AGV voor het verplaatsen van assemblage onderdelen

WEWO Europe heeft voor ASCO Industries in België een compacte AGV ontwikkeld die pendelt tussen verschillende productielocaties. De AGV is voorzien van een hefmechanisme om de onderdelen uit de machine te kunnen liften. Vervolgens worden deze weer gecentreerd op de AGV

Elektrisch aangedreven transportwagens

Op verschillende hoogtes instelbaar doormiddel van een schaarmechanisme

Batterij management

Neem contact op voor persoonlijk & passend advies!

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring