Tandartspraktijkinrichting

WEWO heeft alles in huis om uw tandartspraktijk van voor tot achter in te richten

Door de kamer opnieuw in te richten met professioneel meubilair creëert u een plek waar iedereen tot rust kan komen.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Bij WEWO werken meerdere specialisten op het gebied van speciaal meubilair voor de inrichting van uw tandartspraktijk. Wij werken dagelijks aan uitdagende projecten op het gebied van ruimte en inrichting en helpen u graag bij het succesvol inrichten van bedrijfsruimtes met speciaal meubilair. WEWO is de aangewezen partij voor het ontwikkelen en ontwerpen van een goed ingerichte praktijk.

Verandering is vooruitgang
Misschien kent u het wel; een onhandige, ineffectieve inrichting in een behandelkamer. Het kan veel stress en zorgen opleveren, omdat het werk hierdoor niet optimaal uitgevoerd kan worden. Tijd voor verandering! Door de kamer opnieuw in te richten met professioneel meubilair creëert u een plek waar iedereen tot rust kan komen en zich kan concentreren op de belangrijke dingen.

Onze medewerkers zijn erg goed in het vormgeven en bedenken van de perfecte inrichting van uw tandartspraktijk. Dit begint altijd bij een designschets, waarin we al uw vooraf besproken wensen hebben opgenomen. Na goedkeuring gaan we verder met de ontwikkeling van het meubilair. Voor het goed overbrengen van onze ideeën is het zelfs mogelijk om een fotorealistisch ontwerp te overhandigen. Zo weet u precies waar u aan begint.

Resultaatgerichte aanpak

Van interieurontwerp tot het los leveren van meubilair voor de behandelkamer, WEWO heeft alles in huis om uw tandartspraktijk van voor tot achter in te richten. Onze resultaatgerichte aanpak zorgt vaak voor tevreden gebruikers en terugkerende klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bepreken. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Volkern lockers met centraal sluitsysteem

Drie honderd volkern lockers voor het Rijswijks Lyceum. De lockers zijn voorzien van het Gantner sluitsysteem. 

Wagens voor intern transport

Klantspecifiek ontworpen en gerealiseerde wagens voor intern transport, allen elektrisch aangedreven

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring