Medisch meubilair

Kwalitatief en modern medisch meubilair dat voldoet aan alle eisen en jarenlang meegaat.

We willen een positieve invloed uitoefenen op het welzijn en de gezondheid van de mensen.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Zoekt u geschikt medisch meubilair voor het inrichten van een gezondheidscentrum, een zorginstelling of een ziekenhuis? WEWO heeft een ruim assortiment aan medisch meubilair beschikbaar. We kunnen alles volledig op maat leveren en helpen u graag vanaf het ontwerp tot de montage.

Ergonomie en comfort

Wij stellen net als u hoge eisen aan de ergonomie en het comfort van medisch meubilair. Daarom kiezen we voor kwalitatieve producten die aangepast kunnen worden wat betreft de afmetingen en kleuren. Ook is het uiteraard mogelijk om de meubels volledig op maat te laten ontwerpen, zodat het straks precies past in de ruimte waarvoor het bedoeld is. De meubels van WEWO zijn geselecteerd op een langdurig gebruik en een jarenlange levensduur. Bij het kiezen van materialen houden we ook veel rekening met het kunnen reinigen van de producten. Dit is in deze sector natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn de producten makkelijk (antibacterieel) schoon te houden


Positieve invloed

Het medisch meubilair van WEWO is ontworpen met het idee dat het de medewerkers en de cliƫnten een goed gevoel moet geven. We willen een positieve invloed uitoefenen op het welzijn en de gezondheid van de mensen, door de randzaken zoals het meubilair zo prettig mogelijk te verzorgen. Kies daarom voor de producten van WEWO en ervaar het gemak zelf.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Pantrymeubels en lockerwand

Speciaalmeubilair zoals garderobeunits, copy-units en lockers. Een maatwerk totaal oplossing

Diverse lockers

De lockers hebben qua afwerking hun eigen stijl

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring