Laboratorium inrichting

Vernieuwen en verbeteren.

De meubels van WEWO voldoen uiteraard aan de regels en eisen vanuit de industrie.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Laboratoriums worden meestal gebruikt om nieuwe ontwikkelingen uit te vinden of om bestaande processen te verbeteren. WEWO probeert daarom altijd om het meubilair ook te blijven vernieuwen en verbeteren. Met deze overtuiging in onze gedachte helpen we u daarom graag bij het verzorgen van de laboratorium inrichting. Onze speciale meubels zijn zeer geschikt voor het plaatsen in een laboratorium of een andere soortgelijke testruimte.

Regels en eisen
Het interieur van een laboratorium is vaak een geval apart. Het moet aan allerlei regels en eisen voldoen, zodat de werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. De meubels van WEWO voldoen uiteraard aan deze eisen en worden indien nodig geleverd met een volledige montage. Wij willen namelijk altijd een hoge kwaliteit afleveren en dat stopt pas als alles op z’n plaats staat en is aangesloten.

Van kast tot tafel
Bij WEWO bent u dus aan het juiste adres als het aankomt om meubilair voor de laboratorium inrichting. Vanaf het ontwerp tot het plaatsen van de meubels staan we graag voor u klaar. We hebben een groot assortiment aan producten, zodat er altijd een oplossing is die perfect past bij uw situatie. Als u speciale wensen heeft met betrekking tot het op maat laten maken van meubilair kunt u uiteraard altijd even contact opnemen. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Moderne lockers toegespitst op Het Nieuwe Werken

WEWO Europe heeft in opdracht van Visker Interieurbouw ruim 270 lockers geplaatst bij een ICT bedrijf in Den Haag. 

Medisch meubilair in Leeuwarden

In het verzorgingslokaal van het recent opgeleverde ROC Friese Poort is medisch meubilair van WEWO Geplaatst. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief