Dokterspraktijk inrichting

Ontwikkeling, design, vormgeving en montage van het interieur van een dokterspraktijk

WEWO helpt u graag met het effectief en veilig inrichten van de kamers, zodat er prettig en hygiƫnisch gewerkt kan worden.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Bij het inrichten van een dokterspraktijk is het van belang om goed na te denken over de ruimte en de werkzaamheden van de medewerkers. WEWO is gespecialiseerd in het ontwikkelen, designen, vormgeven en afmonteren van dokterspraktijk inrichtingen en soortgelijke ruimtes.

Dokterspraktijken zijn bijzondere ruimtes. Omdat er gewerkt wordt met (het verbeteren van) de gezondheid van mensen is het van belang dat de inrichting perfect aansluit bij de werkzaamheden van de dokters en assistenten. WEWO helpt u graag met het effectief en veilig inrichten van de kamers, zodat er prettig en hygiƫnisch gewerkt kan worden.

Uitgebreide oplossingen
We hebben uitgebreide oplossingen voor de inrichting van elke dokterspraktijk. We beginnen altijd met het maken van gedetailleerde schets, zodat het vooraf precies duidelijk is wat de plannen zijn. Daarna doen we een voorstel voor de producten, de eigenschappen en de kosten. Na de goedkeuring gaan we over op een snelle levering en een fijne afhandeling. Dit alles zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt! WEWO heeft alle producten in huis om elke praktijk in te richten. Van kasten tot bureaus en van tafels tot zitmeubilair. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Moderne lockers toegespitst op Het Nieuwe Werken

WEWO Europe heeft in opdracht van Visker Interieurbouw ruim 270 lockers geplaatst bij een ICT bedrijf in Den Haag. 

Diverse lockers

De lockers hebben qua afwerking hun eigen stijl

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring