Apotheek Inrichting

Op maat gemaakte oplossingen voor de volledige inrichting van een apotheek.

We beginnen het traject altijd met een uitgebreid ontwerpvoorstel en ontzorgen u volledig van het begin tot het einde.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Zoekt u een geschikte partij voor het inrichten van uw apotheek? WEWO heeft een uitgebreid assortiment aan speciaal meubilair voor bijzondere ruimtes. Onze ontwerpers en specialisten gaan graag voor u aan de slag om samen met u de juiste samenstelling te bedenken. Van een kast op maat tot een tafel en van vast meubilair tot wachtkamermeubilair; WEWO heeft het allemaal.

Prettig werken
De inrichting van een apotheek moet aan veel eisen voldoen. Iedereen die in de ruimte werkt of aanwezig is moet zich op een prettige manier kunnen bewegen. De werkzaamheden moet fijn uitgevoerd kunnen worden en de materialen en medicijnen moeten hygiƫnisch en handig opgeborgen worden. Wij snappen dit als geen ander en doen daarom altijd ons best om de beste opstelling te bedenken. We beginnen dit traject altijd met een uitgebreid ontwerpvoorstel en ontzorgen u vervolgens volledig van het begin tot het einde.

Expertise & kennis
WEWO heeft diverse op maat gemaakte oplossingen voor de inrichting van een apotheek.

Onze expertise zorgt ervoor dat we precies weten wat een goede apotheek inrichting nodig heeft. We gebruiken onze kennis om een gedegen en voordelig voorstel te doen voor de volledige inrichting van de ruimte, zodat u verder nergens meer aan hoeft te denken. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Postkameroplossingen

WEWO zorgd voor de optimale stroming van post- en reproverwerking

Transportwagens voor het navullen van koffieautomaten

Het speciale van deze transportwagens is dat de zijkanten, die gemaakt zijn van het materiaal HPL, voor het plakken van de toplaag voorzien is van een print.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring