Project inrichting

Project inrichting voor bedrijven, kantoren en fabrieksruimtes

Bij WEWO weet u zeker dat het proces van project inrichting van begin tot eind in goede handen is.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

WEWO is een perfecte partner voor speciaal meubilair en project inrichting voor ruimtes en kantoren. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om het project van ontwikkeling tot montage uit te voeren. We nemen alle zorgen uit handen en denken vanaf de designtafel met u mee.

Persoonlijk & resultaatgericht
Een werkplek is heel erg persoonlijk. Iedereen is er dagelijks veel uren aanwezig. Dit is een van de redenen waarom de inrichting moet passen bij de mensen en de wensen. Als je een fijne werkplek hebt is het prettiger werken. Een goede inrichting draagt dan ook bij aan een goed resultaat.

Alle soorten en maten
Ons meubilair is de perfecte oplossing voor het inrichten van bedrijven, kantoren, fabrieksruimtes en soortgelijke locaties. Het maakt hierbij niet uit in welke sector het bedrijf werkzaam is, omdat wij meubilair in alle soorten en maten kunnen leveren. Van een normale kantinetafel tot speciale doktersmeubels, WEWO heeft het allemaal.

Bij WEWO weet u zeker dat het proces van project inrichting van begin tot eind in goede handen is. Door het grote assortiment aan kasten, bureaus en tafels is er altijd een product dat bij uw situatie past. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

(Inbouw) lockers met centraal sluitsysteem

Voor het Van Vredenburch College heeft WEWO in 2016 bijna 300 nieuwe lockers geleverd. De lockers, voorzien van centraal sluitsysteem, sluiten naadloos aan op de bestaande huisstijl. 

Medisch meubilair in Leeuwarden

In het verzorgingslokaal van het recent opgeleverde ROC Friese Poort is medisch meubilair van WEWO Geplaatst. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief