Postkasten / Sorteerkasten

Professionele postkasten maakt het sorteren in de postkamer een stuk makkelijker

WEWO levert postkasten en sorteerkasten in de meest denkbare modellen. Van verdeelstations tot werkkasten en van sorteerunits tot posttafels.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Postkamer inrichten

De postkasten en sorteerkasten van WEWO zijn zeer geschikt voor het succesvol inrichting van de postkamer. De verschillende modellen en uitvoeringen van de postkasten zorgen voor een passende oplossing voor elk bedrijf. We helpen u graag bij het ontwerpen van een geschikt. Onze inrichters denken met u mee vanaf het begin en overhandigen daarna een uitstekend design.

Kwalitatieve postkasten

Om het sorteren van de post gemakkelijk te maken is een kwalitatieve postkast essentieel. Deze maakt het mogelijk om de werkzaamheden effectief en snel uit te voeren. Toch is het soms lastig om een geschikte postkast te vinden, omdat het goed moet passen bij de kamer en het andere meubilair.

WEWO levert postkasten en sorteerkasten in de meest denkbare modellen. Van verdeelstations tot werkkasten en van sorteerunits tot posttafels. De kasten kunnen worden uitgerust met een uittrekbaar werkblad en worden geleverd met handige stelpoten. Het aantal kolommen en rijen van de kasten zijn uiteraard aanpasbaar aan uw wensen. Onze producten zijn stuk voor stuk vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Transportwagens voor het navullen van koffieautomaten

Het speciale van deze transportwagens is dat de zijkanten, die gemaakt zijn van het materiaal HPL, voor het plakken van de toplaag voorzien is van een print.

Modulaire lockeropstellingen voor grootste auto-importeur van Belgiƫ

In opdracht van D&C Services uit Vilvoorde, België hebben de monteurs op verschillende locaties van de grootste auto-importeur uit België modulaire lockerwanden geplaatst. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief