Over WEWO Facility

Enthousiaste en getalenteerde medewerkers met een passie voor hun klanten en voor hun vak

De groeiende onderneming is gevestigd te Holten. De locatie, direct gelegen aan de A1, is een ideale uitvalbasis voor alle activiteiten.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Op het gebied van interne logistiek geldt WEWO als dé specialist bij uitstek. Door goed te luisteren naar onze klanten en door constant te leren, ontwikkelen we ons tot experts op het gebied van intern transport. WEWO biedt oplossingen op maat die logistieke stromingen binnen organisaties en instellingen zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en de nieuwste inzichten, levert WEWO oplossingen voor meer efficiency, meer werkplezier, meer tijdsbesparing... dus pure winst!

VISIE & MISSIE
In een wereld die voortdurend veranderd wil WEWO Europe B.V. een toonaangevende leverancier zijn. Onze kernwaarden zijn:

       Betrokkenheid
Wij zijn betrokken op onze opdrachtgevers. Deze betrokkenheid komt voort uit de oprechte belangstelling voor de opdrachtgever en zijn vak. Dat is wat ons bindt en wat ons onderscheidt. Wij zijn betrokken bij onze eigen medewerkers. Het is belangrijk dat zij zich bij ons thuis voelen en dat ze zich naar eigen w ens verder kunnen ontwikkelen.

       Innovatie
Elke innovatie begint met een idee. De beste ideeën komen vaak uit de praktijk, vandaar dat wij continu in contact staan met onze klanten om in samenwerking met hen onze producten te verbeteren en te vernieuwen. Bovendien zijn we technisch vooruitstrevend: de techniek achter onze oplossingen is onderscheidend.

       Passie
Passie staat centraal in alles wat we doen. Onze enthousiaste en getalenteerde medewerkers koesteren een passie voor hun werk, voor onze klanten en voor hun vak. Zij streven ernaar verwachtingen te overtreffen, zowel van onze klanten als van zichzelf.

       Flexibiliteit
Wij staan dicht bij de opdrachtgever, waardoor we snel en flexibel kunnen inspelen op wensen, vragen en nieuwe ontwikkelingen. Korte communicatielijnen, directe contacten en een hoge mate van verantwoordelijkheid bij onze medewerkers typeren onze werkwijze.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

(Inbouw) lockers met centraal sluitsysteem

Voor het Van Vredenburch College heeft WEWO in 2016 bijna 300 nieuwe lockers geleverd. De lockers, voorzien van centraal sluitsysteem, sluiten naadloos aan op de bestaande huisstijl. 

Meubilair voor de gezondheidscentra van defensie.

In 2013 heeft WEWO Europe een raamovereenkomst gesloten met het ministerie van Defensie. Hierdoor is Wewo de komende jaren leverancier van al het medisch meubilair

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring