Metalen locker

De metalen lockers van WEWO kunnen op veel verschillende plekken ontzorging bieden. 

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Bezoekers van openbare gelegenheden laten liever hun jas aan wanneer ze die bij de ingang niet veilig op kunnen bergen. Om dezelfde reden nemen ze ook overal hun tas mee naar toe. Want in een jas of tas zitten meestal waardevolle spullen zoals een portemonnee of mobiele telefoon. En wat te denken van sieraden en pasjes? En waar laten bezoekers hun tablet of laptop? Een metalen locker van WEWO biedt een praktische oplossing om kostbare spullen tijdelijk achter slot en grendel te stoppen. WEWO levert hierbij het maatwerk dat de gebruikers van uw lockers nodig hebben.

WEWO levert metalen lockers voor onder andere:


Metalen locker voor kantoren

Hoe meer flexplekken op kantoor, hoe groter de behoefte aan veilige en persoonlijke opbergsystemen. Bij flexplekken hoort immers een clean desk top policy: bij vertrek van een flexplek laat de werknemer een leeg bureaublad achter. Maar waar laat de werknemer zijn laptop, tablet of andere waardevolle spullen wanneer hij die niet mee naar huis wil nemen?

WEWO levert grotere metalen lockers om zo ongeveer alle mogelijke kantoorartikelen in op te kunnen bergen, maar ook kleinere maatwerkoplossingen zoals een speciale metalen locker voor tablets. Dit is een relatief smalle kast (ook wel een kolom genoemd) met een aantal afsluitbare laden. In elke lade past precies één tablet. Zo levert WEWO kolommen met zeven laden en kolommen met vijftien laden. Een lade fungeert dus als afsluitbare locker voor één tablet.


Metalen locker voor garderobes

Een metalen garderobelocker van WEWO biedt een handige oplossing voor garderobes in zowel het private als publieke domein.

In de private sfeer zoals bij u thuis wil het oog ook wat. Een garderobekast is dan een wandmeubel waar u op een plezierige manier tegenaan wilt kijken. WEWO levert voor deze toepassing metalen lockerkasten met een stijlvol design.

In publieksgebouwen zoals zwembaden en musea kan met de lichte metalen lockers eenvoudig worden geschoven en gestapeld. De garderobe kan hierdoor gemakkelijk worden verplaatst of uitgebreid. De indeling van de locker met een hanggedeelte, een leggedeelte of een combinatie van beide kan door WEWO op maat worden ingericht en geleverd. Hetzelfde geldt voor schappen, rails en kledinghaken.Metalen locker voor scholen

Met een locker voor elke scholier voorkomt u dat uw leerlingen de hele dag met een zware tas lopen te zeulen. En dat ze die tas in een tussenuur, in een pauze of tijdens de gymles kwijtraken. De lockers zorgen er ook voor dat het woud van tassen in gangen en trappenhuizen tot het verleden gaat behoren. Uw docenten zullen u er dankbaar voor zijn. 

In een metalen schoollocker van WEWO kunnen scholieren hun boeken of andere spullen tijdelijk opbergen. Ze zullen hun lichte schooltas vervolgens met plezier mee naar de les nemen. Of ze laten hun tas achter in de kluis en nemen alleen die boeken mee die ze in de les nodig hebben. Lockers op school betekenen ook het behoud voor de mobiele telefoons, laptops en tablets van leerlingen.

WEWO levert speciale metalen lockers voor scholen met een leg- en hanggedeelte. In het leggedeelte kunnen de scholieren hun boeken kwijt. Het hanggedeelte is voorzien van kledinghaken waaraan zij hun jas of tas (met bijvoorbeeld gymkleding) kunnen ophangen.


Waarom metalen lockers?

Metaal is een relatief licht en slijtvast materiaal dat vrij grote lasten aan kan zonder te vervormen. Metalen leggers (schappen) in kasten hebben hierdoor een grotere draagkracht dan bijvoorbeeld houten schappen. Die buigen onder dezelfde last eerder door dan metalen schappen.

Hout kan door wisselingen in temperatuur en vocht krimpen of uitzetten, waardoor houten kasten en laden vervormen en hierdoor na verloop van tijd soms moeilijk te openen of te sluiten zijn. Metalen lockers lenen zich daarom beter voor ‘waterdichte’ sluitsystemen. In omgevingen met veel vocht (zoals zwembaden) krijgen metalen lockers daarom al snel de voorkeur boven materiaalsoorten die gevoeliger zijn voor klimaatwisselingen, zoals hout.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Unieke lockers om je pakketje te laten bezorgen

De hoogtechnologische Bringme Box is voorzien van tal van unieke kenmerken. Bijvoorbeeld RVS geleiders zodat de pakketjes makkelijk in en uit de locker glijden.

Wagens voor intern transport

Klantspecifiek ontworpen en gerealiseerde wagens voor intern transport, allen elektrisch aangedreven

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring