Zwembadkluisjes

WEWO levert vochtbestendige zwembadkluisjes in ontwerp, materiaal en sluitsysteem naar keuze.    

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Als beheerder of exploitant voelt u zich verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten in en rond het water. Uw badmeesters houden kinderen (en ouderen) goed in de gaten, maar wie let er op de persoonlijke eigendommen van uw badgasten? Wilt u uw klanten optimaal bedienen bij het opbergen van hun spullen? WEWO kan u dan goed van dienst zijn. WEWO produceert en levert vochtbestendige zwembadkluisjes in diverse materialen, uitvoeringen. Tevens is het bij zwembadlockers mogelijk om te kiezen uit verschillende sluitsystemen. Een centraal gestuurd sluitsysteem is een ideale oplossing voor zwembaden, omdat alle kluisjes tegelijk kunnen worden gemonitord en bediend.

Het ontwerp van zwembadkluisjes

U kunt verschillende mogelijkheden kiezen met betrekking tot het ontwerp van de lockers. Het is mogelijk om de aantallen te kiezen en verschillende ontwerpen zijn mogelijk. Kiest u voor grote (gezins)lockers, of juist voor kleinere persoonlijke zwembadlockers? En wilt u dat de badgasten hun kleding gescheiden kunnen opbergen van eigendommen zoals portemonnees, mobiele telefoons, horloges en sieraden? WEWO zal u hier vragen over stellen om zwembadlockers op maat voor u te ontwerpen.

Het materiaal van zwembadlockers

Er zijn veel verschillende materialen waarmee kluisjes kunnen worden gemaakt. Het is bij zwembadlockers belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de vochtbestendigheid van het materiaal. Om deze reden levert WEWO naast de bekende stalen lockers ook zwembadkluisjes die bestaan uit de materiaalsoorten Melamine en Volkern. Lockers van Melamine zijn vriendelijk in onderhoud. Dit komt mede doordat de kleur op den duur niet verslijt. Kluisjes van Volkern zijn slijtvast, duurzaam en vochtbestendig. De laatste eigenschap maakt Volkern een ideale materiaalsoort voor zwembadkluisjes.

Sluitsystemen van zwembadkluisjes

Zwembadkluisjes van WEWO zijn leverbaar met de volgende sluitsystemen:

· digitale sloten
Digitale sloten worden aangestuurd door middel van vingerafdrukken, radiofrequenties oftewel RFID of een pincode.

· mechanische codesloten
Mechanische codesloten kunnen op basis van 10.000 verschillende cijfercodes worden bediend.

· sleutelsloten
Sleutelsloten bieden verschillende mogelijkheden voor het veiligheidselement van zwembadlockers. De panelen voor sleutelsloten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals panelen van hout, glas en staal. Er kan tevens worden gekozen voor verschillende functionele aspecten, zoals: draairichting, sluitlippen en opnames.

· centraal gestuurde sluitsystemen.
Een centraal gestuurd sluitsysteem biedt het voordeel dat uw zwembadlockers op een centrale terminal kunnen worden aangesloten met kabels. Het is dan wel een eis dat de lockers beschikken over een digitaal slot. De centrale terminal is in staat om kluisjes die zijn verdeeld over verschillende groepen met een eigen display aan te sturen. In zo’n terminal is het mogelijk om maximaal 512 kluisjes te plaatsen. Maximaal 32 kluisjes kunnen worden bediend met één display.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Pantrymeubels en lockerwand

Speciaalmeubilair zoals garderobeunits, copy-units en lockers. Een maatwerk totaal oplossing

Diverse lockers

De lockers hebben qua afwerking hun eigen stijl

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring