stalen lockers

WEWO levert stalen lockers en opbergkasten voor scholen, garderobes en werkplaatsen. 

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

De ideale kluis, locker of bergkast is een kwestie van maatwerk. De behoefte om waardevolle spullen op te bergen en op die manier te beschermen tegen verlies, beschadiging of diefstal is per doelgroep verschillend. Leerlingen bewaren hun schoolspullen bij voorkeur dicht in de buurt van hun jas. Werknemers scheiden de opslag van hun persoonlijke eigendommen graag van die van hun werkgever. En de garderobe bij u thuis bestaat meestal uit een leg- en hanggedeelte. WEWO levert metalen lockers voor elke toepassing, ook wanneer het oog wat wil.

WEWO levert stalen lockers voor onder andere:

  • scholen
  • garderobes en
  • werkplaatsen.

Stalen lockers voor scholen
Rugklachten bij leerlingen kunnen worden voorkomen door ze niet de hele dag onnodig met een zware schooltas te laten sjouwen. De oplossing hiervoor is eenvoudig: een eigen locker voor elke leerling. Hierin kunnen scholieren hun boeken of andere spullen tijdelijk opbergen. Ze zullen hun lichte schooltas vervolgens met plezier mee naar de les nemen. Niet alle schoolboeken zijn immers in elke les nodig. Dit geldt ook voor een laptop of tablet. En boeken of andere schoolspullen die niet mee naar huis hoeven, kunnen na schooltijd gewoon in de kluis blijven liggen.

WEWO levert speciale schoolkluisjes met een leg- en hanggedeelte. In het leggedeelte kunnen de scholieren hun boeken kwijt. Het hanggedeelte is voorzien van kledinghaken waaraan zij hun jas of tas (met bijvoorbeeld gymkleding) kunnen ophangen. De stalen laptoplockers van WEWO, met voor elke laptop een eigen schuiflade, zijn ook heel geschikt voor scholen.

Stalen lockers voor garderobes
De garderobekast bij u thuis is niet alleen een opbergplek, maar tevens een wandmeubel. Het oog wil immers ook wat. Daarom levert WEWO stalen garderobelockers in een stijlvolle uitvoering. Deze designkasten kunt u naar behoefte laten indelen met een hang- en leggedeelte, voorzien van rails en kledinghaken. Ook het volume kunt u op maat laten samenstellen en indelen, bijvoorbeeld door meer kolommen met elk een eigen schuifdeur aan elkaar te koppelen. Op die manier houdt u de kledingcollecties van uw gezinsleden netjes en overzichtelijk uit elkaar.

Stalen lockers voor werkplaatsen
Een werkplaats waar veel verschillende soorten gereedschappen en materialen worden gebruikt, kan niet zonder een overzichtelijk en flexibel opbergsysteem. Als werkgever mag u van uw werknemers verwachten dat ze zuinig op hun gereedschap zijn. Met een handzame locker helpt u hen om hun gereedschappen en materialen na gebruik netjes op te bergen.

WEWO produceert en levert stalen bergkasten voor werkplaatsen in diverse uitvoeringen. De ideale omvang, vormgeving en indeling van werkplaatskasten verschilt van bedrijf tot bedrijf. Wij leveren graag het maatwerk dat uw personeel nodig heeft. Ook houden we graag rekening met de wensen van medewerkers om hun persoonlijke eigendommen (zoals een portemonnee, horloge, telefoon, laptop of tablet) veilig op te bergen. Voor dat doel levert WEWO speciale kluisjes, zoals laptoplockers.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

200 lockers bij de Gemeente Teylingen

Net als WEWO heeft ook de gemeente Teylingen duurzaamheid hoog in het vaandel staan, daardoor was het een logische keuze om de lockers te produceren uit FSC-gecertificeerd materiaal

120 slimme thuisleveringskasten

Door de thuisbezorgingskast en de combinatie met slimme logistiek, wordt transport veel efficiënter.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring