schoolkluisjes

WEWO levert handige schoollockers in ontwerp, materiaal en sluitsysteem naar keuze

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Voorkom rugklachten bij uw leerlingen door ze niet de hele dag onnodig met een zware schooltas te laten sjouwen. De oplossing hiervoor is eenvoudig: een eigen schoolkluisje voor elke leerling. Hierin kunnen uw leerlingen hun boeken of andere spullen tijdelijk opbergen. Ze zullen hun lichte schooltas vervolgens met plezier mee naar de les nemen. Niet alle schoolboeken zijn immers in elke les nodig. Dit geldt ook voor een laptop of tablet. En boeken of andere schoolspullen die niet mee naar huis hoeven, kunnen na schooltijd gewoon in de kluis blijven liggen.

Beheert of bestuurt u een middelbare school en wilt u uw scholieren optimaal bedienen bij het opbergen van hun spullen? Dan bent u bij WEWO aan het juiste adres. WEWO produceert en levert handige en eenvoudig te bedienen schoolkluisjes in diverse materialen, uitvoeringen en sluitsystemen. Met een centraal gestuurd sluitsysteem kunt u alle lockers tegelijk bedienen en monitoren. Zodat de leerlingen niet alleen hun boeken, maar ook hun laptop, smartphone of portemonnee met een veilig gevoel in de school locker achter kunnen laten.

Het ontwerp van schoolkluisjes

Bij het ontwerp van de kluisjes op uw school moet u onder andere denken aan het volume en de indeling. Kiest u voor school lockers waarin alleen een stapeltje boeken past, of waarin de leerling zijn complete schooltas kan opbergen? En wilt u daarnaast ook ruimte overhouden voor een laptop of tablet, of voor een (sport)tas met gymkleding?

WEWO zal u hier vragen over stellen om school lockers op maat voor u te ontwerpen.

Het materiaal van school lockers

WEWO werkt met verschillende materialen voor het realiseren van school lockers. Naast de standaard metalen lockers leveren wij tevens school kluisjes die gemaakt zijn van het materiaal Volkern en Melamine. Beide materiaalsoorten beschikkene weer over andere voordelen voor scholen.

Het sluitsysteem van schoolkluisjes

Schoolkluisjes van WEWO zijn leverbaar met de volgende sluitsystemen:

· elektronische sloten
Elektronische sloten bieden veel verschillende mogelijkheden en vormen. Het is namelijk mogelijk om het slot te openen met de afdruk van uw vinger, radiofrequenties of een cijfercode.

· mechanische codesloten
De kern voor mechanische codesloten zijn cijfercombinaties. Bij de lockers van WEWO is het mogelijk om 10.000 verschillende combinaties te maken met cijfers.

· sleutelsloten
WEWO beschikt over verschillende uitvoeringen van sleutelsloten. Zo hebben wij sleutelsloten voor panelen van glas, staal en hout. Het is tevens mogelijk om te kiezen tussen technische kenmerken, zoals sluitlippen en draairichting.

· centraal gestuurde sluitsystemen.
Een centraal gestuurd sluitsysteem maakt het mogelijk om alle school lockers op afstand te bedienen. Dit type sluitsysteem wordt aangesloten op een centraal gelegen terminal. Het is mogelijk om 512 kluisjes aan te sturen. Deze terminal kan meerdere groepen met schoolkluisjes aansturen met een display. Een display heeft de capaciteiten om 32 school lockers te bedienen. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Wagens voor intern transport

Klantspecifiek ontworpen en gerealiseerde wagens voor intern transport, allen elektrisch aangedreven

Pantrymeubels en lockerwand

Speciaalmeubilair zoals garderobeunits, copy-units en lockers. Een maatwerk totaal oplossing

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring