mifare lockers

Kluisjes bedienen met een toegangspas, polsband of druppel is wel zo gemakkelijk. WEWO levert lockers met contactloze MIFARE-sloten

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Geen gedoe meer met cijfersloten, sleutels of muntjes. Lockers met contactloze sloten zijn gemakkelijk in beheer en gebruik. Om een kluisje te openen of sluiten hoeft de gebruiker alleen zijn keycard, druppel of polsband voor de kaartlezer te houden. WEWO levert kluisjes met contactloze sloten van MIFARE. Dit product werkt op basis Radio Frequency Identification (RFID).

Wat is MIFARE?

MIFARE is een merk van NXP Semiconductors dat exclusief wordt gebruikt voor de chips in de chipcards (tags) en lezers (readers) van dat bedrijf. De RFID-technologieën die onder dit merk worden verkocht, zijn gebaseerd op de ISO/IEC 14443A standaard en werken op een frequentie van 13.56 MHz. MIFARE wordt toegepast in:

·         paspoorten

·         loyalty kaarten

·         toegangssystemen voor musea, kantoorgebouwen, parkeergarages, hotels  en fitnesscentra

·         productidentificatie

·         consoles voor spelcomputers

·         contactloos betalingsverkeer

·         tolsystemen.

MIFARE wordt in diverse varianten geproduceerd. Deze varianten verschillen van elkaar in techniek, geheugencapaciteit en beveiligingsniveau. De bekende leden van de MIFARE-familie zijn:

·         MIFARE Classic

·         MIFARE Ultralight

·         MIFARE Plus

·         MIFARE DESFire

·         MIFARE4MOBILE

·         MIFARE FLEX

·         MIFARE SDK.

De voordelen van MIFARE Lockers

De Locker Unit MIFARE is een elektronisch (RFID-) slot voor kluisjes. De gebruiker opent zijn locker door zijn tag (toegangspas, druppel of polsband) op korte afstand voor het slot (de reader) te houden. Het slot beschikt over een gebruiksvriendelijke rood/groene LED-indicatie, waardoor de gebruiker in één oogopslag kan zien of zijn kluisje open of dicht zit. Dit sluitsysteem van MIFARE heeft de volgende voordelen:

·         gebruiksvriendelijkheid
Het systeem beschikt over een ingebouwde paslezer. De gebruiker hoeft alleen zijn pas, druppel of polsband voor het slot te houden om de locker te openen of sluiten; eenvoudiger kan niet. Het slot wordt om die reden niet alleen in kluisjes gebruikt, maar ook om postvakken en archiefkasten gebruiksvriendelijk te beveiligen.

·         betrouwbaarheid
Dit slot van MIFARE functioneert ook in veeleisende omgevingen heel betrouwbaar. Het slot is bijvoorbeeld bestand tegen een trekgewicht van meer dan 200 kilogram. Verder beschikt het slot over een intern geheugen. Hierdoor zal het na een eventuele stroomstoring of netwerkonderbreking automatisch naar zijn laatst bewaarde status terugkeren.

·         installatiegemak.
De Locker Unit MIFARE is voorzien van eenvoudige seriële bekabeling. Battterijen zijn dus niet nodig. Dankzij een deurstandsignalering zijn de sloten bovendien gemakkelijk af te stellen.

Wilt u kluisjes of kasten met een elektronische beveiliging? Laat u zich dan adviseren door WEWO over lockers met MIFARE-technologie. WEWO produceert en levert lockers en opbergsystemen op maat. Het ontwerp, het materiaal, de kleur en het sluitsysteem worden volledig op uw wensen afgestemd.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Medisch meubilair in Leeuwarden

In het verzorgingslokaal van het recent opgeleverde ROC Friese Poort is medisch meubilair van WEWO Geplaatst. 

Transportwagens voor het navullen van koffieautomaten

Het speciale van deze transportwagens is dat de zijkanten, die gemaakt zijn van het materiaal HPL, voor het plakken van de toplaag voorzien is van een print.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring