Lockerwand

Een lockerwand van WEWO combineert design met veiligheid en gemak.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

In een locker berg je persoonlijke eigendommen op. Maar het oog wil ook wat. Met een lockerwand van WEWO worden kluisjes een harmonieus onderdeel van het interieur. En dat is wel zo fraai wanneer u als beheerder van een kantoorgebouw, zwembad, schoolgebouw of museum veel kluisjes nodig hebt. Lockers als wandmeubel. In een lockerwand van WEWO komen veiligheid en design bij elkaar. 

Veilige lockerwand

Een lockerwand moet natuurlijk in de eerste plaats veilig zijn. De veiligheid van een kluisje (en dus ook van een lockerwand) zit vooral in het materiaal en het sluitsysteem ervan. Kluisjes van WEWO zijn gemaakt van robuust materiaal, waar je niet zomaar even met een breek-, zaag-, of snijvoorwerp doorheen komt.

Bij WEWO kunt u lockers zelf op maat laten samenstellen. U bepaalt de maatvoering, de materiaalkeuze en het sluitsysteem. Zo kunt u kiezen uit elektronische sloten, mechanische codesloten, sleutelsloten en centraal gestuurde sluitsystemen.

Gebruiksvriendelijke lockerwand

U wilt uw gasten graag de gelegenheid geven om hun persoonlijke eigendommen veilig op te bergen alvorens zij gaan werken, zwemmen, studeren of sporten. Tegelijkertijd wilt u het uw gasten hierbij zo gemakkelijk mogelijk maken. Met name de elektronische lockers van WEWO voorzien in de behoefte om een kluisje te gebruiken zonder ‘gedoe’ met geld, muntjes of sleutels. Want die raken snel zoek. Wat is er gemakkelijker dan een locker openen en sluiten met behulp van uw vinger of smartphone? WEWO levert lockers met een sluitsysteem op basis van biometrie (vingerafdruk), RFID (radiografische tags), pincode (elektronisch paneel) of met de smartphone als afstandsbediening.

Centraal gestuurde lockerwand

Wanneer u veel kluisjes beheert, is een centraal beheerssysteem voor uw lockers wel zo handig. Elk kluisje in uw lockerwand is dan via kabels aangesloten op een centrale terminal. De terminal bestaat uit één of meer displays (bedieningsschermen). Met elk display kunt u afhankelijk van het gekozen systeem tientallen lockers bedienen. Afhankelijk van het aantal displays kunt u met één terminal een lockerwand met honderden kluisjes aansturen. Hiermee kunt u al uw kluisjes op afstand bedienen en monitoren.    

Design lockerwand

Hoe meer kluisjes u nodig heeft, hoe groter de kans dat die het aanzien van het interieur van uw sporthal, school of bibliotheek ontsieren. WEWO denkt daarom graag met u mee over de omgeving waarbinnen uw lockerwand komt te staan. Die context is van invloed op de materiaalkeuze. Een lockerwand met een strakke metalen afwerking past beter bij een zwembad dan bij een museum. Denk hierbij ook aan het onderhoudsgemak. Hoe groot is de kans dat uw lockers vuil worden? Een glad metalen oppervlak is gemakkelijk afneembaar en daarom goed schoon te houden. En welke andere invloeden oefent de directe omgeving op uw lockerwand uit? Zo moet u bij kluisjes die buiten komen te staan rekening houden met weersinvloeden. Het ene materiaal kan daar beter tegen dan het andere materiaal.

Bij WEWO kunt u een lockerwand in één van de volgende materialen op maat laten samenstellen:

  • Melamine panelen
  • HPL-panelen
  • Volkern
  • MDF
  • Korian
  • Polycarbonaat
  • Aluminium
  • Glas.

Deze materialen verschillen van elkaar in o.a. uitstraling, duurzaamheid, hardheid, slijtvastheid, onderhoudsgemak en de mogelijke kleuren waarin het materiaal verkrijgbaar is. Materiaalgebruik en kleur bepalen in combinatie met vormgeving en maatvoering de uitstraling van uw lockerwand. Een metalen lockerwand creëert de zakelijke en functionele uitstraling van een opbergsysteem. Met MDF en vergelijkbare kunsthoutsoorten maakt u van uw lockers een wandmeubel met een warme uitstraling die eerder aan een huiskamer dan aan een kantoorgebouw of sporthal doet denken.

Het materiaal dat u uiteindelijk voor uw lockers kiest, hangt af van de vraag welke sfeer u bij uw gasten, medewerkers of klanten wil oproepen en van uw budget. De veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van uw lockerwand staan hier los van. WEWO kan elke materiaalsoort met elk sluitsysteem combineren.Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

WEWO heeft antraciet lockers gerealiseerd voor een bakkerij

Een strak design, klantspecifiek ontwikkeld en geproduceerd.

Modulaire lockeropstellingen voor grootste auto-importeur van België

In opdracht van D&C Services uit Vilvoorde, België hebben de monteurs op verschillende locaties van de grootste auto-importeur uit België modulaire lockerwanden geplaatst. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring