laptopkluis

 WEWO levert laptopkluisjes in ontwerp, materiaal en sluitsysteem naar keuze 

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Als werkgever mag u van uw werknemers verwachten dat ze zuinig op hun gereedschap zijn. Zeker wanneer het om dure bedrijfsmiddelen zoals laptops en mobiele telefoons gaat. Maar u kunt hen wel een handje helpen om diefstal te voorkomen met een laptop locker oftewel laptopkluisje. Wilt u uw werknemers optimaal faciliteren bij het veilig opbergen en afsluiten van hun laptops? Dan bent u bij WEWO aan het juiste adres. WEWO produceert en levert laptopkluisjes in diverse materialen, uitvoeringen en sluitsystemen.

Een laptop locker ondersteunt het nieuwe werken

Is het nieuwe werken ook al in uw organisatie ingevoerd? Dan is de kans groot dat uw collega’s zijn aangewezen op een flexplek. Een eigen bureau waarop iedereen altijd zijn spullen laat liggen, is er dan niet meer bij. Het nieuwe werken gaat uit van ‘clean desk policy’; elke kantoormedewerker haalt aan het eind van de werkdag zijn of haar bureau leeg. De volgende dag zit er mogelijk iemand anders. Maar waar laat iedereen zijn spullen? Gaan alle paperassen samen met de laptop of tablet elke avond in de koffer mee naar huis? Of zorgt u als werkgever voor een afsluitbare laptop locker waar elke collega zijn spullen veilig in kan opbergen? Laptopkluisjes voorkomen diefstal van laptops, tablets en andere dure elektronische apparatuur. Nog afgezien van de waarde van de gegevens op die laptops voorkomt u met die maatregel veel onnodige schade.

Om de juiste laptopkluisjes voor uw personeel te kopen, is het belangrijk om na te denken over:

·         het ontwerp

·         het materiaal

·         het sluitsysteem.

Het ontwerp van laptopkluisjes

Bij het ontwerp van de laptopkluis op uw kantoor moet u onder andere denken aan het volume en de indeling. Kiest u voor grote lockers waarin naast een laptop ook ruimte is voor andere spullen, of juist voor kleinere kluisjes waar alleen een laptop in past? In het geval van flexplekken ligt het voor de hand om de kluisjes wat groter te maken, zodat behalve de laptop ook dossiermappen en andere bureauspullen erin kunnen. Misschien beschikken uw werknemers naast hun laptop ook over een tablet of mobiel docking station. Indien nodig moeten de laptop lockers ook hier ruimte aan bieden. In de indeling van een locker kan bijvoorbeeld rekening worden gehouden met een vak voor een laptop, tablet en/of docking station en daarnaast een opbergruimte voor documenten.

Het materiaal van laptop lockers

Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid. WEWO levert behalve metalen lockers ook lockers in de materiaalsoorten Melamine en Volkern. Lockers van Melamine zijn sterk, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Kluisjes van Volkern zijn slijtvast, duurzaam en vochtbestendig. Daarnaast heeft Volkern ook een luxe, stijlvolle uitstraling. Met dit materiaal kunt u van de laptop lockers voor uw personeel een mooi wandmeubel maken. Dit argument is natuurlijk niet van belang wanneer u voor mobiele laptop lockers kiest.

Het sluitsysteem van laptopkluisjes

Laptopkluisjes van WEWO zijn leverbaar met de volgende sluitsystemen:

· digitale sloten
Deze sluitsystemen werken met een pincode, RFID (identificatie op basis van radiofrequenties) of biometrie (identificatie op basis van een vingerafdruk of gezichtsherkenning).

· mechanische codesloten
Mechanische sluitsystemen werken met een code; het zijn dus cijfersloten. WEWO levert mechanische codesloten met maximaal 10.000 cijfercombinaties. Deze sloten kunnen desgewenst integraal in het materiaal van de lockers worden verwerkt, maar ook als opbouw worden geleverd.

· sleutelsloten
De sleutelsloten van WEWO zijn leverbaar in speciale uitvoeringen voor panelen van hout, glas en staal. Maar ze variëren ook in draairichting, sluitlippen en opnames.

· centraal gestuurde sluitsystemen.
Bij een centraal gestuurd sluitsysteem worden uw laptop lockers met kabels op een centrale terminal aangesloten. Voorwaarde is dat uw lockers van een digitaal slot (pincode, RFID of biometrie) zijn voorzien. De terminal stuurt verschillende groepen kluisjes met een eigen display aan. Eén display kan maximaal 32 lockers bedienen; per terminal kunnen maximaal 512 kluisjes worden aangestuurd. Met een centraal gestuurd sluitsysteem kunt u al uw laptop lockers op afstand openen, sluiten en in de gaten houden.

WEWO levert uw laptop lockers indien gewenst inclusief oplaadpunt, zodat de laptops tijdens hun verblijf in de kluis continu worden opgeladen.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Postkamermeubilair in eigen kleuren

Meubels voor diverse vestigingen maar wel in een eigen lijn met dezelfde uitstraling

Meubilair voor de gezondheidscentra van defensie.

In 2013 heeft WEWO Europe een raamovereenkomst gesloten met het ministerie van Defensie. Hierdoor is Wewo de komende jaren leverancier van al het medisch meubilair

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring