Locker management software

Locker management software van WEWO is modern, veilig en functioneel

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Hoe meer kluisjes u beheert, hoe groter het voordeel van lockers met een elektronisch sluitsysteem. Elektronisch lockerbeheer wordt dan ook veel toegepast op scholen, in ziekenhuizen en in sporthallen. Met behulp van locker management software kunt u als beheerder op afstand een gebruiker autoriseren om zelf een kluisje uit te zoeken, te gebruiken en daarna aan iemand anders beschikbaar te stellen. Op die manier kunt u zelfs alle lockers van alle vestigen of gebouwen van uw organisatie of afstand beheren. De enige voorwaarde is dat uw kluisjes door een centraal elektronisch sluitsysteem met bijbehorende locker management software worden aangestuurd. Bij WEWO kunt u niet alleen lockers op maat laten maken, maar ook inclusief sluitsysteem en locker management software laten installeren.


Functies van locker management software

Met locker management software kunt u op afstand bepalen:

  • wie een locker mag gebruiken (autorisatie)
  • welke lockers die persoon mag gebruiken (locatie)
  • wanneer die persoon een locker mag gebruiken (tijdstippen)
  • hoe lang die persoon een locker mag gebruiken (duur).

Bij moderne locker management systemen kan de functionaliteit naar behoefte van uw organisatie worden aangepast. Zo kunt u allerlei gegevens verzamelen over wie op welk moment en op welke locatie een kluisje gebruikt en kunt u verloren “sleutels” snel en gemakkelijk blokkeren. Alleen al om die reden is een centraal sluitsysteem met locker management software veiliger dan kluisjes die alleen lokaal bediend kunnen worden.

Locker management software kan ook geïntegreerd zijn met een systeem voor de toegangsbeveiliging van een gebouw. De beheerder kan in dat systeem terugzien wie op welk moment een beveiligde deur of beveiligd kluisje heeft geopend. Gebruikers kunnen voor verschillende functies (toegangshek, centrale ingang, afdelingsdeur, kluisjes, etc.) worden geautoriseerd.


Locker management software van Metra

Er zijn diverse elektronische sluitsystemen van lockers op de markt. Denk aan sluitsystemen op basis van:

  • RFID (smartcards en andere media die op radiofrequentie werken)
  • Barcodes
  • QR-codes
  • PIN-codes
  • biometrie (vingerafdrukken)

Het is belangrijk om bij de aanschaf van een elektronisch sluitsysteem voor uw kluisjes alvast na te denken over de manier waarop u dat systeem wilt beheren. Kiest u voor flexibel beheer op afstand met behulp van locker management software? Ga dan na of het elektronisch sluitsysteem dat u aanschaft compatible is met de locker management software die u qua functionaliteit nodig heeft.

WEWO is officieel dealer van Metra Locking Systems. Elektronische sluitsystemen van Metra ondersteunen alle belangrijke RFID-smartcardstandaarden (LF en ISO) van verschillende merken. Behalve RFID-media zoals smartcards kunt u binnen het Metra-concept ook andere technieken zoals barcodes, QR-codes, PIN-codes en vingerafdrukken als sleutel gebruiken.

Wanneer u de mobiele app MyMetraKey gebruikt, kunnen gebruikers op afstand hun eigen kluisje beheren. Vanaf elke willekeurige plek op de wereld kunnen zij met behulp van deze app een kluisje bij u in het systeem reserveren.


Locker management software en bestaande lockers

Misschien bent u met kluisjes begonnen toen uw organisatie nog klein was. U had genoeg aan een handvol lockers. Maar inmiddels is uw bedrijf zo hard gegroeid, dat u inmiddels al tientallen kluisjes voor uw medewerkers of bezoekers heeft geïnstalleerd. U overweegt daarom om het beheer van uw kluisjes te moderniseren en over te gaan op een centraal beheerssysteem. Uw vraagt zich af of u nu ook de lockers zelf moet vervangen of dat u uw bestaande kluisjes aan een dergelijk systeem kunt koppelen. Met elektronische sloten van Metra hoeft u geen nieuwe kluisjes aan te schaffen. U kunt die namelijk gemakkelijk in zowel bestaande als nieuwe kluisjes (laten) monteren. U schaft de bijbehorende locker management software aan en u kunt uw beheerssysteem zo flexibel maken als u zelf wilt

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Diverse lockers

De lockers hebben qua afwerking hun eigen stijl

Transportwagens voor het navullen van koffieautomaten

Het speciale van deze transportwagens is dat de zijkanten, die gemaakt zijn van het materiaal HPL, voor het plakken van de toplaag voorzien is van een print.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring