Kledingkast locker

Een kledingkast locker van WEWO is gebruiksvriendelijk, multifunctioneel en stijlvol. 

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Bent u op zoek naar een multifunctionele kledingkast locker die als wandmeubel goed bij uw interieur past? Dan bent u bij WEWO aan het juiste adres. WEWO is gespecialiseerd in logistieke opbergoplossingen op maat voor bedrijven én particulieren. Lockers moeten in de eerste plaats veilig en gebruiksvriendelijk zijn, maar het oog wil ook wat. WEWO levert kledingkasten en andere lockers die qua functionaliteit, maatvoering, indeling en design het beste bij uw situatie passen.


Kledingkast locker voor meer dan kleding alleen

Zowel thuis als op kantoor maken verschillende soorten lockers voor specifieke doeleinden al snel een rommelige indruk. Zo kunt u van kluisjes voor laptops of tablets geen strakke design wandmeubel maken wanneer u ze moet combineren met lockers voor (werk)kleding of dossiers, die meestal groter zijn.

Lockers van diverse afmetingen kunt u niet mooi stapelen of op één lijn plaatsen, nog los van de vraag of ze van hetzelfde materiaal zijn. Daarom is de toekomst aan multifunctionele wandlockers met een hang- en leggedeelte waarin u zowel kleding als kantoorapparatuur, dossiers en andere arbeidsmiddelen kwijt kunt.

WEWO combineert logistieke kennis met meubilair maatwerk. We slagen er hierdoor in om van een multifunctionele locker een stijlvol wandmeubel te maken. Deze benadering creëert niet alleen mooie oplossingen op kantoor, maar ook bij mensen thuis. U mag onze multifunctionele kantoor- of thuislocker nog steeds een kledingkast locker noemen, maar u kunt er veel meer in kwijt dan alleen kleding.


Wat maakt een kledingkast locker gebruiksvriendelijk? 

Bij een kledingkast locker denkt u waarschijnlijk direct aan een hangkast met bovenin een rail en/of kledinghaken. Maar waarom die kast niet gelijk combineren met een leggedeelte voor laptops, tablets of (werk)schoenen? En wanneer we toch met het leggedeelte bezig zijn: zullen we die dan maar gelijk uitbreiden met een aantal laden voor hangende dossiermappen? Nu we het toch over laden hebben: die kunnen we ook afsluitbaar maken om laptops, tablets of andere dure kantoorartikelen of arbeidsmiddelen veilig achter slot en grendel op te bergen. Dan hoeft ook niet gelijk de complete kledingkast op slot om alle waardevolle spullen in de kast te beveiligen.

Met enige creativiteit is van een kledingkast locker een gebruiksvriendelijk en multifunctioneel opbergsysteem te maken. Het is maar net hoe u de locker ingericht en ingedeeld wilt hebben en welk afsluitsysteem u kiest.

Denkt u dat een multifunctioneel lockerconcept niet bij de individuele wensen van uw medewerkers past? Geen probleem, ook voor deze uitdaging heeft WEWO een oplossing. Benut het leggedeelte van de kledingkast locker voor persoonlijke en afsluitbare werkkluisjes waar een laptop of tablet in past. Desgewenst maken we van de legkasten losse modules of kolommen, zodat ze bij een interne verhuizing gemakkelijk verplaatst kunnen worden.


Een kledingkast locker als wandmeubel 

Een kledingkast locker is niet alleen een logistiek opbergsysteem, maar ook een meubelstuk. Een kledingkast neemt meestal veel ruimte in beslag en moet daarom goed bij het interieur van uw kantoor, garderobe of (slaap)kamer passen. Het voordeel van een multifunctionele kledingkast locker is dat u aan één wandmeubel in de ruimte genoeg heeft om alle spullen kwijt te kunnen. Lockers van diverse materialen en afmetingen maken van uw interieur al snel een rommelig geheel. Daarom maakt WEWO van uw kledingkast locker graag een multifunctioneel wandmeubel met een stijlvolle uitstraling. Met een design en look die op maat op uw interieur en wensen zijn afgestemd. Om dit te bereiken leveren wij kledingkast lockers in de volgende materiaalsoorten:

  • Melamine panelen
  • HPL-panelen
  • Volkern
  • MDF
  • Korian
  • Polycarbonaat
  • Aluminium en
  • Glas.

Met behulp van deze materiaalsoorten kunnen we van logistieke oplossingen meubilair maatwerk maken; van een warme romantische uitstraling bij u thuis tot een zakelijke industriële look op kantoor.

Bel of mail WEWO voor vrijblijvend advies over kledingkast lockers en andere logistieke opbergsystemen die het beste bij uw situatie en interieur passen.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

(Inbouw) lockers met centraal sluitsysteem

Voor het Van Vredenburch College heeft WEWO in 2016 bijna 300 nieuwe lockers geleverd. De lockers, voorzien van centraal sluitsysteem, sluiten naadloos aan op de bestaande huisstijl. 

Bij Achmea Apeldoorn zijn in totaal 4021 lockers geplaatst.

De lockers zijn in samenspraak met de architect voorzien van een omlijsting die aansluit op het interieur van het pand. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring