Kantoor lockers

Wewo levert maatwerk kantoor lockers die aansluiten bij elk interieur

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Met een eigen kluisje voor elke collega bij u op kantoor faciliteert u het flexwerken optimaal. Kantoor lockers horen bij het nieuwe werken zoals vaste bureaus met ladekasten bij het oude werken hoorden. En met een eigen kantoor locker maakt u niet alleen uw flexwerkers blij. Ook uw medewerkers in vaste dienst zullen een eigen kluisje voor hun laptop en aktetas zeer kunnen waarderen. WEWO levert kantoor lockers op maat. Met een ontwerp en materiaalsoort naar keuze.


Een eigen locker: wel zo veilig

Laptop, tablet, docking station, smartphone, aktetas, documenthouders….Hoe flexibeler uw medewerkers, hoe meer spullen zij elke dag heen en weer slepen. Van hun huis naar de auto, van de auto naar het bureau, van het bureau naar de vergaderruimte of naar een ander bureau. Het is soms ondoenlijk en vaker onnodig om elke dag alle persoonlijke spullen overal mee naartoe te nemen. Maar zomaar uw laptop of tablet op het bureau achterlaten, geeft een onveilig gevoel.

Een kantoor locker is een persoonlijk, afsluitbaar kluisje voor elke collega waarin hij of zij de spullen die even niet nodig zijn veilig kan opbergen. Dit maakt ook clean desktop policy mogelijk; ’s avonds voordat u naar huis gaat even uw dossiers van het bureau halen en in de kluis stoppen is een kleine moeite. In ieder geval minder inspannend dan het meezeulen van een zware aktetas vol documenten.


Een kantoor locker als meubelstuk

Een praktisch gebruiksvoorwerp mag ook stijl hebben. WEWO ziet in een locker niet alleen een praktisch opbergsysteem, maar ook een mooi kantoormeubel. Wanneer u tientallen of misschien zelfs honderden medewerkers in dienst hebt, bestrijken de benodigde kantoor lockers al snel één of meer wanden van een ruimte in uw bedrijfspand. Dan is het wel zo mooi wanneer die wanden vol met kluisjes qua materiaal, design en kleur harmoniëren met hun omgeving. Zo kunt u de kantoor lockers bij WEWO van hetzelfde materiaal laten maken als de andere meubels bij u op kantoor.


Kies een ontwerp dat bij uw organisatie past

Bij het ontwerp van de kantoor lockers op uw kantoor moet u onder andere denken aan het volume en de indeling. Kiest u voor grote lockers waarin naast een laptop ook ruimte is voor andere spullen, of juist voor kleinere kluisjes waar alleen een laptop in past? In het geval van flexplekken ligt het voor de hand om de kluisjes wat groter te maken, zodat behalve de laptop ook dossiermappen en andere bureauspullen erin kunnen. Misschien beschikken uw werknemers naast hun laptop ook over een tablet of mobiel docking station. Indien nodig moeten de kluisjes ook hier ruimte aan bieden. In de indeling van een locker kan bijvoorbeeld rekening worden gehouden met een vak voor een laptop, tablet en/of docking station en daarnaast een opbergruimte voor documenten.


Kantoor lockers in een materiaal naar keuze

WEWO heeft zijn sporen verdiend in het meubelvak. Dat blijkt wel uit de kennis en ervaring van het bedrijf op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Bij ons kunt u lockerkasten maken die zowel duurzaam, gebruiksvriendelijk als stijlvol zijn. Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid.

WEWO levert behalve metalen kluisjes ook kantoor lockers in de materiaalsoorten Melamine en Volkern. Lockers van Melamine zijn sterk, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Kluisjes van Volkern zijn slijtvast, duurzaam en vochtbestendig. Daarnaast heeft Volkern ook een luxe, stijlvolle uitstraling. Met dit materiaal kunt u van de kantoor lockers voor uw personeel een fraai wandmeubel maken.

Behalve van Melamine en Volkern kan WEWO uw kantoor lockers en andere kantoormeubelen ook leveren in de volgende materialen:

  • HPL
  • MDF
  • Polycarbonaat
  • aluminium en
  • glas.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

200 lockers bij de Gemeente Teylingen

Net als WEWO heeft ook de gemeente Teylingen duurzaamheid hoog in het vaandel staan, daardoor was het een logische keuze om de lockers te produceren uit FSC-gecertificeerd materiaal

Moderne lockers toegespitst op Het Nieuwe Werken

WEWO Europe heeft in opdracht van Visker Interieurbouw ruim 270 lockers geplaatst bij een ICT bedrijf in Den Haag. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring