WEWO Facility

Experts in maatwerk meubilair

WEWO is dé specialist op het gebied van meubilair voor de post- en reproruimtes, garderobes en lockers. Door maatwerk voorzien wij altijd in de juiste oplossing. WEWO meubilair kenmerkt zich door de professionele uitstraling en hoge kwaliteit.

Dé specialist in (maatwerk) meubilair voor post- / reproruimtes, garderobe inrichtingen en hoogwaardige lockers!

Veilige opbergruimte voor waardevolle, persoonlijke eigendommen.

Door toenemende vraag naar veilige opslagruimte voor persoonlijke eigendommen en de opkomst van 'Het nieuwe werken', is het creëren van persoonlijke opbergruimtes, lockers een must. 

Tijdens het werk op kantoor, in huis, of op school wilt u er zeker van zijn dat uw persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen zijn. Door jarenlange ervaring op het gebied van opbergen, heeft WEWO een eigen productielijn opgezet voor het vervaardigen van Lockers

WEWO Lockers

Veilige opslagruimte voor persoonlijke eigendommen voor het 'nieuwe werken'

Bij speciaalbouw gaat het over ruimte en inrichting. Over ontwikkeling, design, vormgeving en gebruikers. En de mensen die daarover meedenken. In een team, werken en denken wij mee aan het ontwerp en inrichting van uw vaste interieur.

WEWO beschikt over vakbekwame medewerkers die de totale keten verzorgen vanaf designschets tot het plaatsen en afmonteren op locatie. Daarnaast ondersteunen het ERP systeem en de CAD-Cam koppelingen het moderne computer gestuurd machinepark.

WEWO Speciaal meubilair

Eenvoudig post bewaren zonder rommel, dat kan met een WEWO postkamer meubel

Op kantoor is het van groot belang dat alles netjes is en dat de ruimte als ideale werkruimte geldt voor het personeel. Structuur is daarom erg belangrijk en bovendien prettig voor iedereen. Met behulp van lockerkasten of postkasten kan die structuur worden gecreëerd.

WEWO Postkamer inrichting

Voorkom onnodig belasten met WEWO intern transport

WEWO adviseert u graag als het om een juiste toepassing van de Arbo-wetgeving gaat en laat u graag kennismaken met de elektrisch aangedreven wagens.

De grote kracht van WEWO ligt bij de engineeringsafdeling. Hier wordt uw interne transportwagen op maat gemaakt! 

WEWO Intern transport

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Postkamermeubilair in eigen kleuren

Meubels voor diverse vestigingen maar wel in een eigen lijn met dezelfde uitstraling

Postkameroplossingen

WEWO zorgd voor de optimale stroming van post- en reproverwerking

Wij nemen graag contact met u op!

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Advies op maat?

Neem direct contact op met een van onze medewerkers!

Contact

WEWO EUROPE

WEWO verzorgt voor u ondere andere op maat gemaakte lockers

Door goed te luisteren naar onze klanten en door constant te leren, ontwikkelen we ons tot experts op het gebied van postkamermeubilair en intern transport.

WEWO biedt oplossingen op maat die de facilitaire stromingen binnen organisaties en instellingen zo efficiënt mogelijk laten verlopen: van postverwerking en catering, tot interne logistiek. Gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en de nieuwste inzichten, levert WEWO oplossingen voor meer efficiency, meer werkplezier, meer tijdsbesparing... dus pure winst! De groeiende onderneming is gevestigd te Holten. De locatie, direct gelegen aan de A1.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring