Duurzaamheid, design en ergonomie

Drie elementen die WEWO Europe hoog in het vaandel heeft staan

Het internationale, onafhankelijke 
FSC-keurmerk┬«  verzekert dat de grondstoffen die WEWO gebruikt voor houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Duurzaamheid
WEWO Europe heeft MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een logische stap daarom is het FSC-keurmerk waar WEWO over beschikt. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat de grondstoffen die WEWO gebruikt voor houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Daarnaast denkt WEWO aan het milieu door alle afvalstromen gescheiden in te zamelen en de waar mogelijk her te gebruiken. 

Het MVO ondernemen geeft WEWO vorm door te zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor haar personeel en de mogelijkheid tot bijscholing. Ook het pand is duurzaam door het gebruik van enkel ledverlichting en vloerverwarming

Design en Ergonomie
Door haar jaren lange ervaring beschikt WEWO over veel kennis op het gebied van ergonomie en design. Naast het adviseren, engineeren en produceren van intern transport en logistieke oplossingen is WEWO enorm gedreven in het advies omtrent routing en werkwijze. Dit realiseert WEWO middels een vast projectplan. Aan de hand van dit projectplan wordt een 3D weergave gerealiseerd zodat er een fotorealistisch beeld ontstaat. 

Ook wat betreft design kan WEWO bouwen op jarenlange expertise. Door ontwerp en productie in eigen beheer te houden is WEWO in staat om de oplossingen volgens klant specifieke eisen te leveren. Dit resulteert erin dat de oplossingen van WEWO bepalend kunnen zijn in de omgeving en volledig harmoniseren in de omgeving. Indien nodig beschikt WEWO over de mogelijkheid om externe expertise in te huren om de perfecte oplossing te leveren voor uitzonderlijke situaties. Dit alles zorgt ervoor dat de uitstraling van de producten van WEWO niet te overtreffen zijn. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Meubilair voor de gezondheidscentra van defensie.

In 2013 heeft WEWO Europe een raamovereenkomst gesloten met het ministerie van Defensie. Hierdoor is Wewo de komende jaren leverancier van al het medisch meubilair

Wagens voor intern transport

Klantspecifiek ontworpen en gerealiseerde wagens voor intern transport, allen elektrisch aangedreven

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Door op 'Verzenden' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring