Transportwagens

We denken graag met u mee over een geschikte oplossing voor een transportwagen op maat.

WEWO is een specialist op het gebied van intern transport en heeft een uitgebreid assortiment aan transportwagens.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Transportwagens zijn ideaal voor het intern vervoeren van spullen en materialen. Bij zware of grote ladingen is het namelijk niet altijd mogelijk om de vracht met de hand te verplaatsen. WEWO levert maatwerk als het aankomt op intern transport en denkt graag met u mee over een geschikte oplossing.

Ergonomisch en effectief
Om het ergonomisch werken te bevorderen wordt het aangeraden om op het werk niet te zwaar te tillen, duwen of trekken. Veel verzuim op de werkvloer wordt helaas wel veroorzaakt door klachten aan de rug en de nek. Om dit te voorkomen is het van belang om de bepaalde grenzen voor het maximaal tilgewicht niet te overschrijden. Een handige transportwagen is in dit geval een perfecte en effectieve oplossing.

Compleet assortiment

WEWO is een specialist op het gebied van intern transport en heeft een uitgebreid assortiment aan transportwagens. De producten komen voor in verschillende vormen en maten, worden op bestelling gemaakt of kunnen uit voorraad worden geleverd. We hebben het gehele proces, van ontwerp tot productie, in eigen hand.

De transportwagens van WEWO zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt bij ons terecht voor elektrische of manuele transportwagens met een groot draagvermogen. Daarnaast hebben we ook diverse schaartafels, dockingunits of opbouwvarianten met legschappen. WEWO levert de beste kwaliteit en vindt voor elk probleem de beste oplossing. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

(Inbouw) lockers met centraal sluitsysteem

Voor het Van Vredenburch College heeft WEWO in 2016 bijna 300 nieuwe lockers geleverd. De lockers, voorzien van centraal sluitsysteem, sluiten naadloos aan op de bestaande huisstijl. 

Bij Achmea Apeldoorn zijn in totaal 4021 lockers geplaatst.

De lockers zijn in samenspraak met de architect voorzien van een omlijsting die aansluit op het interieur van het pand. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief