Posttafel

Hoektafels, standaard posttafels of verstelbare tafels. WEWO heeft het.

Het sorteren van de post moet soepel verlopen en de tafels moeten afgesteld zijn op de wensen en eigenschappen van de sorteerders.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Het inrichten van een postkamer is een proces dat niet onderschat moet worden. De posttafels in de postkamer moeten voor de medewerkers namelijk handig en ergonomisch opgesteld zijn. De posttafels van WEWO maken dit mogelijk, zodat iedereen dag in dag uit prettig kan werken.

Geschikt bij uw situatie
Elk bedrijf is anders. Als specialisten in postkamer meubilair weten wij precies waar een goed ingerichte postkamer aan moet voldoen. Het sorteren van de post moet soepel verlopen en de tafels moeten afgesteld zijn op de wensen en de eigenschappen van de sorteerders. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen we tafels maken en leveren die perfect passen bij de situatie van uw bedrijf.

Makkelijk aanpasbaar
WEWO werkt altijd met een efficiƫnte en doelgerichte werkwijze aan elk project. We denken vanaf het begin met u mee en kijken welke posttafel geschikt is. Ons assortiment beschikt over verschillende modellen die aangepast kunnen worden op elke ruimte.

Of het nu gaat om hoektafels, standaard posttafels of verstelbare tafels, WEWO heeft het. De tafels zijn beschikbaar in diverse hoogtes en kunnen al dan niet geleverd worden met diverse toevoegingen, zoals kastdeuren en lades. Voor de postkamers die door verschillende medewerkers bemand worden hebben we ook posttafels die elektrisch verstelbaar zijn, zodat de hoogte makkelijk aangepast kan worden. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Bij Achmea Apeldoorn zijn in totaal 4021 lockers geplaatst.

De lockers zijn in samenspraak met de architect voorzien van een omlijsting die aansluit op het interieur van het pand. 

Postkameroplossingen

WEWO zorgd voor de optimale stroming van post- en reproverwerking

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief