Meubilar zorg

Groot assortiment meubilair voor de zorg

 Onze ontwerpers denken graag met u mee over een moderne en tijdloze uitstraling. 

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Meubilair voor de zorg is een van de specialismen van WEWO. Onze producten worden sinds kort veel gebruikt voor allerlei toepassingen in zorginstellingen, verzorgingshuizen, gezondheidscentra en ziekenhuizen. Door goed te overleggen met onze klanten weten we precies aan welke eigenschappen en kwaliteiten meubilair voor de zorg moet voldoen. Ons uitgebreide assortiment heeft voor ieder probleem een oplossing.

Hoogwaardig & duurzaam meubilair

De vraag naar zorg is de laatste jaren steeds meer gegroeid. Hierdoor worden de zorginstellingen drukker en wordt er meer verwacht van het personeel en de materialen. Daarnaast is het een beroep waarin de producten en de meubels veel en vaak worden gebruikt. Dit betekent dat het meubilair van hoge kwaliteit moet zijn. WEWO heeft een groot assortiment aan meubilair voor de zorg. We richten ons binnen dit aanbod op hoogwaardige producten en duurzame materialen. De producten binnen onze zorg-afdeling zijn stuk voor stuk functioneel en handig te gebruiken in de praktijk. Omdat deze producten lang mee moeten gaan vinden we het ook belangrijk dat het qua uiterlijk past bij de tijd. Onze ontwerpers denken daarom graag met u mee over een moderne en tijdloze uitstraling. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Transportwagens voor het navullen van koffieautomaten

Het speciale van deze transportwagens is dat de zijkanten, die gemaakt zijn van het materiaal HPL, voor het plakken van de toplaag voorzien is van een print.

Volkern lockers met centraal sluitsysteem

Drie honderd volkern lockers voor het Rijswijks Lyceum. De lockers zijn voorzien van het Gantner sluitsysteem. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief