Dokterspraktijk inrichting

Ontwikkeling, design, vormgeving en montage van het interieur van een dokterspraktijk

WEWO helpt u graag met het effectief en veilig inrichten van de kamers, zodat er prettig en hygiƫnisch gewerkt kan worden.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Bij het inrichten van een dokterspraktijk is het van belang om goed na te denken over de ruimte en de werkzaamheden van de medewerkers. WEWO is gespecialiseerd in het ontwikkelen, designen, vormgeven en afmonteren van dokterspraktijk inrichtingen en soortgelijke ruimtes.

Dokterspraktijken zijn bijzondere ruimtes. Omdat er gewerkt wordt met (het verbeteren van) de gezondheid van mensen is het van belang dat de inrichting perfect aansluit bij de werkzaamheden van de dokters en assistenten. WEWO helpt u graag met het effectief en veilig inrichten van de kamers, zodat er prettig en hygiƫnisch gewerkt kan worden.

Uitgebreide oplossingen
We hebben uitgebreide oplossingen voor de inrichting van elke dokterspraktijk. We beginnen altijd met het maken van gedetailleerde schets, zodat het vooraf precies duidelijk is wat de plannen zijn. Daarna doen we een voorstel voor de producten, de eigenschappen en de kosten. Na de goedkeuring gaan we over op een snelle levering en een fijne afhandeling. Dit alles zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt! WEWO heeft alle producten in huis om elke praktijk in te richten. Van kasten tot bureaus en van tafels tot zitmeubilair. 

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Wagens voor intern transport

Klantspecifiek ontworpen en gerealiseerde wagens voor intern transport, allen elektrisch aangedreven

(Inbouw) lockers met centraal sluitsysteem

Voor het Van Vredenburch College heeft WEWO in 2016 bijna 300 nieuwe lockers geleverd. De lockers, voorzien van centraal sluitsysteem, sluiten naadloos aan op de bestaande huisstijl. 

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief